Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: Poesiat & Kater

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: Poesiat & Kater

04 januari 2024 om 12:25

Brouwerij van de maand bij de ABT Cafés in januari 2024 is het Amsterdamse 'Poesiat & Kater'. Speciaal voor de Alliantie van Biertapperijen is er een mooie range bieren uit onze hoofdstad overgekomen.

ABT Brouwerij van de maand: Poesiat & Kater
ABT Brouwerij van de maand: Poesiat & Kater
ABT Brouwerij van de maand: Poesiat & Kater

Poesiat & Kater

ABT Poesiat & Kater Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In januari 2024 is de brouwerij van de maand 'Poesiat & Kater'.

Poesiat & Kater is een onafhankelijke craft brouwerij uit Amsterdam, bekend om haar veelzijdige bieren met een eigenzinnige twist.

Exclusief bier

Speciaal voor de leden van de alliantie van biertapperijen heeft Poesiat & Kater een nieuw bier gebrouwen: Death in Tijuana, dit is een New England Double Hazy IPA.

Lees ook

Death in Tijuana is een IPA met 8% alcohol, gebrouwen met bloedsinasappel en Jalapenos. Een perfecte opsteker in de duistere Nederlandse winter!

abt logo

In januari 2024 vind je meerdere bieren van deze Amsterdamse brouwerij bij de Alliantie van Biertapperijen. Poesiat & Kater heeft heerlijke bieren in haar assortiment zoals bijvoorbeeld de prijswinnende Little Smuling Session IPA.

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT café proef jij deze Amsterdamse bieren deze maand? 

Cookie instellingen