Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerijen in Den Haag | Haagse bierbrouwerijen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerijen in Den Haag

Den Haag heeft verschillende actieve brouwerijen die de stad verrijken met hun ambachtelijke bieren. Een paar bekende Haagse brouwerijen zijn Kompaan, Eiber, Maris Lager en ook bevindt zich een vestiging van De Prael in Den Haag. Deze brouwerijen bieden een breed scala aan smaken en stijlen en hun bieren worden niet alleen lokaal gewaardeerd, maar ook in heel Nederland. Het Haagse bier Bloedbroeder werd bijvoorbeeld gekroond tot 'Beste Bier van Nederland 2017'. Ontdek de verrassende bieren van de Haagse brouwers en proef de unieke karakteristieken.

In Den Haag kun je bij 3 brouwerijen het proeflokaal bezoeken.

Het aantal gesloten brouwerijen in Den Haag is 9.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Land

1

Plaats 1

Provincie 1

Soort

Voorzieningen

Lid van

Reset
Laat meer filter opties zien

Actieve brouwerijen

Haagse passie

Na een periode van achteruitgang in de bierindustrie, is er de afgelopen decennia een ware opleving van brouwactiviteiten in Den Haag. De opkomst van ambachtelijk bier en de groeiende interesse in speciaalbieren hebben geleid tot nieuwe brouwerijen en het herleven van oude tradities.

De Haagse brouwers hebben zich onderscheiden door hun vakmanschap, creativiteit en aandacht voor kwaliteit. Ze experimenteren met verschillende ingrediënten en brouwtechnieken, resulterend in een breed scala aan bieren met unieke smaken en aroma's. De brouwerijen van Den Haag, waaronder Kompaan en EIBER zijn niet alleen geliefd bij de lokale gemeenschap, maar hebben ook een nationale erkenning gekregen. Ze nemen deel aan de prestigieuze bierfestivals en hun bieren worden geprezen door de bierliefhebbers in het hele land. In 2017 werd een het Haagse bier Bloedbroeder zelfs verkozen tot het 'Beste Bier van Nederland' tijdens de Dutch Beer Challenge. 

Via de website seethehague kun je de leukste biercafe's vinden in Den Haag waar je bieren kunt proeven van veschillende Haagse brouwers. 

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen