Bloedbroeder van Kompaan is beste bier van Nederland

Beste Bier van Nederland 2017

Bloedbroeder van Kompaan uit Den Haag is zojuist verkozen tot beste bier van Nederland 2017. Dat werd bekendgemaakt tijdens het Bierproeffestival in Den Haag.

11 mei 2017 om 11:38


Week van het Nederlandse Bier 2017Burgemeester Pauline Krikke sloeg in de Grote Kerk in Den Haag het eerste vat aan, samen met Henri Reuchlin, voorzitter van Stichting Week van het Nederlandse Bier.

Op het Nederlands Bierproeffestival staan ruim 40 Nederlandse brouwers met zo’n 250 soorten verschillende bieren, meerdere foodtrucks en zijn er meerdere masterclasses te volgen. 

Beste Bier van Nederland 2017

De prestigieuze prijs ‘Beste Bier van Nederland 2017’ van de Dutch Beer Challenge werd zojuist uitgereikt aan Kompaan uit Den Haag.  Zij kunnen een jaar lang pronken dat ze het beste bier van Nederland hebben gebrouwen.

Jasper Langbroek  Jeroen van Ditmarsch van Kompaan

Kompaan Bloedbroeder

Kompaan Bloedbroeder is een donker Stout bier waar port aan is toegevoegd. Dit bier heeft mooie bitterheid in de nasmaak en mag zich het beste bier van Nederland 2017 noemen!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken

Klap Mee-daille
​Met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in aantocht is het weer tijd voor Heineken om een mooie gadget voor Oranje-fans op de markt te brengen. De Klap Mee-daille.

Meer reclames van Heineken

Laatste reacties