Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

EIBER Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

EIBER Bier

EIBER Bier is een bierbrouwerij uit Den Haag (Nederland) die is opgericht in 2016. Deze brouwerij heeft 5 bieren in het assortiment.

Eiber Zeer Hoppig Bier header
De winterbaron Eiber bier
EIBER Bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van EIBER Bier


Voeg nu een bier toe van EIBER Bier!
 • Eiber Achter de Duinen - Ale - 4,5%

  Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

 • EIBER De Baron - Dubbel - 6,8%

  Een donker, op het Haagsche Hopje geinspireerd, bier gebrouwen met in Den Haag gebrande koffie. Bier met een lichtzoete smaak van karamel en een volle afdronk.

 • EIBER Hof Blond - Blond - 6,4%

  Een blond bovengistend bier van 6,4% alcohol met een zachte bitter en een aangenaam zoete afdronk. De samensmelting van de Hagenaars en de Hagenezen.

 • EIBER Z.H.B. - India Pale Ale - 5,5%

  ZHB (Zeer Hoppig Bier) is een IPA met de kenmerkende hoparoma's van citrus en zwarte bes.

 • Kleintje Eiber - India Pale Ale - 7%

  Kleintje Eiber is een Brut IPA met de karakteristieken van champagne: droog, hoog in koolzuur en echt een bier om lekker mee te proosten. Er is onder andere gebruikgemaakt van de hopsoort Hallertau Blanc, waarvan het aroma vergelijkbaar is als dat van een sauvignon blanc.

Niet meer gebrouwen

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Na jarenlang gewerkt te hebben in een eetcafé met brouwerij werd het in 2016 tijd voor Jasper van den Burg om zijn eigen biermerk te lanceren.

Lees ook

Met zijn roots in Den Haag was het al snel duidelijk dat het bier binding moest hebben met de stad. Gekozen werd voor de naam EIBER, een andere benaming voor de ooievaar die aanwezig is in het stadswapen.

Het eerste bier Hof Blond is op de markt gebracht in 2016 met uiteraard de verwijzing naar de hof vijver en de functie als hof stad. 

EIBER Bier in het nieuws

Bier van EIBER Bier is te drinken tijdens