Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

EIBER Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

EIBER Bier

EIBER Bier is gevestigd in Den Haag in Nederland. Deze brouwerij heeft 4 bieren in het assortiment.

EIBER Bier
EIBER Bier de Baron
EIBER Hof Blond

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van EIBER Bier


Voeg nu een bier toe van EIBER Bier!
 • Eiber Achter de Duinen - Ale - 4,5%

  Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

 • EIBER De Baron - Dubbel - 6,8%

  Een donker, op het Haagsche Hopje geinspireerd, bier gebrouwen met in Den Haag gebrande koffie. Bier met een lichtzoete smaak van karamel en een volle afdronk.

 • EIBER Hof Blond - Blond - 6,4%

  Een blond bovengistend bier van 6,4% alcohol met een zachte bitter en een aangenaam zoete afdronk. De samensmelting van de Hagenaars en de Hagenezen.

 • EIBER Z.H.B. - India Pale Ale - 5,5%

  ZHB (Zeer Hoppig Bier) is een IPA met de kenmerkende hoparoma's van citrus en zwarte bes.

Niet meer gebrouwen

 • EIBER Koffie Dick - Koffie - 6,5%

  Koffie Dick is een fris, hoppig blond tarwebier met toevoeging van een fruitige coldbrew koffie uit Kenia wat het een plezante koffie bijsmaak geeft.  Koffie Dick was een eenmalig limited bier en wordt inmiddels niet meer gebrouwen.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Na jarenlang gewerkt te hebben in een eetcafé met brouwerij werd het in 2016 tijd voor Jasper van den Burg om zijn eigen biermerk te lanceren.

Met zijn roots in Den Haag was het al snel duidelijk dat het bier binding moest hebben met de stad. Gekozen werd voor de naam EIBER, een andere benaming voor de ooievaar die aanwezig is in het stadswapen.

Het eerste bier Hof Blond is op de markt gebracht in 2016 met uiteraard de verwijzing naar de hof vijver en de functie als hof stad. 

EIBER Bier in het nieuws

 • Eiber Achter de Duinen speciaalbier

  Bier voor iedereen 'achter de duinen'

  Het Haagse biermerk Eiber Bier heeft weer een nieuw bier uitgebracht: Achter De Duinen. Het bier is een American Wheat Ale: een Amerikaanse variant van witbier.

 • Rembrandtbiertjes en sokken in Den Haag

  Rembrandtbier en sokken uit Den Haag

  De Haagse brouwerij Eiber Bier brouwt speciaalbieren ter herdenking van de sterfdag van Rembrandt van Rijn. Een serie van 5 speciaalbieren die 'de Rembrandtjes' heet.

 • Winterbaron Eiber Bier

  De Winterbaron van Eiber Bier

  Na een fantastische zomer beginnen de temperaturen weer te dalen en komt de winter weer om de hoek kijken. Speciaal voor die koude donkere dagen heeft Eiber Bier dit jaar een speciale editie van De Baron gemaakt, de Winterbaron.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties