Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket aanbieding | Korting op bierpakketten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakketten in de aanbieding

Een leuk bierpakket kopen met korting. Bekijk alle aanbiedingen van bierpakketten en koop een pack vol bier in de aanbieding.

Twee bierpakketten
Beerwulf bierpakket
Beerwulf bierpakket

Grote diversiteit aan bierpakketten

Heel veel verschillende bieren in verschillende samengestelde pakketten. Elk pakket met zijn eigen stijl en thema. Want of je nou een gever, ontvanger, een nieuwkomer of een fijnproever bent. Iedere bierliefhebber heeft zijn eigen smaak!

Vandaar dat dit het perfecte cadeau is om te schenken, want de ontvanger zal straks lekker bier kunnen schenken. Op deze pagina vind je een breed assortiment met veel verschillende, leuke en smaakvolle bierpakketten. Elk pakket is weer anders en lekker op zijn eigen manier, zodat jij jezelf of iemand anders kan verrassen en hem/haar een smaakvol plezier doet!

Bierpakketten vol met mooie bieren geven jou ook de kans om je Untappd aan te vullen.

Sorteer & filter

Filters

Sorteer

Merk

Brouwerij

Soort

Winkel

Verpakking

Meer filteropties

Aantal Flesjes

Prijs (€)

Filter
Naam
Datum Uitgave
Prijs

Wat is een bierpakket?

Een bierpakket is een doos, kistje of andere verpakking waarin je verschillende flesjes, flessen en/of blikjes (speciaal)bier aantreft.

De pakketten kunnen samengesteld zijn op basis van één specifiek biermerk, voor de echte liefhebber van dat specifieke bier. In veel van dit soort verpakkingen vind je ook een origineel bierglas van het merk, zodat de koper of ontvanger van dit bierpack in het vervolg van zijn favoriete bier kan genieten uit het originele glas. Een variant op dit type pakket is een cadeauverpakking van een unieke brouwerij. Met dit pakket kan de brouwerij de verschillende bieren die zij in het assortiment hebben in één keer tonen aan de consument. 

Een andere mogelijkheid voor de samenstelling van een pakket met speciaalbier is om het op één bierstijl te richten. Bijvoorbeeld een IPA pakket, wat de bierliefhebber de mogelijkheid geeft om verschillende IPA's naast elkaar te proeven. Dit kan ook voor tripels, dubbels of alcoholvrij. Voor de beginnende bierdrinker is het daarentegen juist interessant om verschillende stijlen in een pakket te ontdekken, zodat hij/zij het brede scala aan smaken in bier ervaart.

Ook zien we veel seizoensgebonden packs met bier. Een mooie selectie met winterbieren om de bij het haardvuur de winter door te komen of juist lekker verfrissende, lichte speciaalbieren die het goed doen op een terras in de zon of in de tuin.

Tot slot zijn er ook veel bierpakketten die zich op een bepaalde regio richten. Een voorbeeld hiervan is het doos vol Belgisch bier, een rondje Nederlands speciaalbier met bieren uit alle Nederlandse windstreken of juist een werelds bierpakket met bieren uit landen van over de hele wereld.

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen