Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierkoerier | Bier koeriers, Biertaxi's en drank bezorgers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierkoerier

Je bier op? Geen probleem! Bestel bij een bierkoerier of biertaxi en laat je bier, wijn, sterke drank bezorgen door de bierkoerier. Er zijn ruim 25 koeriers bekend waarbij bier bestellen heel gemakkelijk is.

Bierkoerier of biertaxi
Bierkoerier bezorgt bier
Kratten Bavaria

Bier bestellen

Er zijn verschillende momenten waarop een bierkoerier jou kan komen helpen:

- Feestje en te weinig bier? - Geen zin om bier te halen? - Plotseling bezoek en geen bier in huis? - Zin in snacks, wijn of frisdrank en alleen maar bier in huis?

Geen zorgen! Er zijn in Nederland veel bierkoeriers en biertaxi's actief die tot diep in de nacht verschillende dranken, snacks en meer bezorgen. Ze geven je de mogelijkheid om koud bier te bestellen dat bij jou aan de deur wordt geleverd.

Ben jij of ken jij een koerier die bier levert in Nederland? Laat het ons dan weten via het contactformulier of via info@biernet.nl.

Sorteer & filter

Filters

Assortiment

Plaats

Filter

's Nachts bier bestellen

Bierkoeriers en biertaxi's zijn twee verschillende termen voor dezelfde service, namelijk voor bedrijven die koud bier komen leveren als alle andere winkels gesloten zijn. Naast bier hebben bierkoeriers vaak nog veel andere producten die zij met het bier kunnen komen leveren. Denk hierbij aan wijn, mixdrankjes, sigaretten, snacks en andere dingen die jij wel kunt gebruiken als het bier wat te snel op is gegaan tijdens een feestje. 

Zit je dus zonder bier, zijn de winkels gesloten en slaat de paniek bij je toe als host van het feest? Raak vooral niet in paniek, want je kunt op een eenvoudige wijze een bestelling plaatsen bij een bierkoerier of biertaxi bij jou in de buurt. Stel je bestelling samen, stuur hem door naar de koerier en vaak zal er binnen een half uur koud bier bij je op de stoep staan. 

Koud bier bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij de service van deze bierkoeriers en biertaxi's kun je tot diep in de nacht bier bestellen.

Cookie instellingen