Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Werken bij Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jaspers Media werkplekken
Jaspers Media werkplekken

Werk & Stages bij Biernet.nl

Biernet.nl heeft momenteel twee vacatures beschikbaar. Daarnaast hebben we regelmatig ruimte voor stagiaires. MBO of HBO voor de richtingen Software Engineering, Marketing/Communicatie, webredactie, accountmanagement, webdevelopment.

Elke dag bier op het werk, wie wil dat nou niet?

Webdeveloper / applicatie ontwikkelaar

Biernet vacature Amsterdam - Vacature gesloten -

We zoeken een online duizendpoot die graag in een klein team wil werken, maar groot durft te denken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en goede kennis van webtalen en achterliggende systemen.

In ruil voor een superleuke baan met inspirerende collega’s, interessante projecten én lekker bier zoeken we een ontwikkelaar met passie voor zijn vak! 

32-40 uur per week in Amsterdam.

Lees verder

Allround redactie / marketing medewerker

- Vacature gesloten -

Wij zijn op zoek naar een allround redactie / marketing medewerker die niet vies is van een biertje. Je bent een creatieve online marketeer en daarnaast klim je graag zelf in de pen. 

Wil je werken voor een informeel en snelgroeiend bedrijf waarin je medeverantwoordelijk bent voor diverse websites met meer dan een miljoen bezoekers per maand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Jaspers Media gaat het hebben van plezier in je werk hand in hand met hard werken en jezelf continu ontwikkelen.

24 - 40 uur per week in Amsterdam. Nederlands en Engels.

Lees verder

Stage lopen bij Biernet.nl

De redactie van Biernet.nl wordt ondersteund door stagiaires van verschillende opleidingen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Marketing & Communicatie stagiaires. Ook kunnen wij ICT stagiaires een stageplek aanbieden.

In totaal zijn er vier stageplekken bij Biernet.nl. Neem contact met ons op om te kijken of er een stageplek beschikbaar is!

Biernet.nl zoekt bierliefhebbers!

Biernet.nl is op zoek naar enthousiaste bierliefhebbers die onze vaste redactie zo nu en dan willen ondersteunen met een bijdrage over bier. Denk aan smaaktesten, een recensie over een bezocht evenement of een blog. Help mee om Biernet.nl nog groter te maken!

Cookie instellingen