Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Achtergrondinformatie over Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het ontstaan van Biernet.nl

Biernet.nl bestaat sinds 2012 en is ontstaan door het samenvoegen van de websites goedkoopbier.nl, bierbrouwerijen.org en bier-reclame.nl. Door deze drie sites samen te brengen werd het grootste bierplatform van Nederland geboren: Biernet.nl. Biernet.nl heeft maandelijks ongeveer een miljoen bezoekers en meer dan 100.000 pagina's over bier!

- Ben je op zoek naar een samenwerking met Biernet.nl? - 

De mensen achter Biernet.nl

Jeroen (oprichter)

Jeroen Jaspers: oprichter Biernet.nl Jeroen is de oprichter van Biernet.nl. Het liefst probeert en drinkt hij elke dag een nieuw bier wat hij nog niet kent. Thuis drinkt hij het liefst een Quadrupel, of bijvoorbeeld een St. Bernardus Abt 12 of een Hertog Jan Grand Prestige. Complexe bieren met veel smaak hebben in ieder geval zijn voorkeur.

Op het terras heeft een Erdinger Hefe Weisse zijn voorkeur en in de kroeg met vrienden bestelt hij het liefst een koud pilsje.

Jeroen is de eigenaar van Biernet.nl en heeft daarmee daadwerkelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wat begon als een vergelijkingssite voor Groningse studenten is uitgegroeid tot dé bierwebsite van Nederland. 

Diederik (hoofdredacteur)

Diederik van Korven van Biernet.nl Diederik werkt sinds augustus 2015 bij Biernet.nl. Hij is geboren in Duitsland en opgegroeid in Twente. Deze beide feiten hebben zijn biersmaak gedeeltelijk bepaald. Hij houdt van Grolsch en hij nuttigt geregeld een goede Duitse Weizen, Schneider Weisse is zijn favoriet! 

Tijdens het studeren in Groningen heeft hij bij de Pintelier en de Koffer het speciaalbier ontdekt. Bijvoorbeeld een Gouden Carolus Tripel of een Grimbergen Blond. Met de bierrevolutie in Nederland van de afgelopen jaren heeft zijn biersmaak zich verder ontwikkeld en schuwt hij geen barrel aged stouts en NEIPA's meer. Maar ook de klassieke Belgische tripels en Duitse weizen bieren blijven hem bekoren. 

"Ik kan mijn passie voor speciaalbier in deze website stoppen. De vrijdagmiddagborrel is bij ons dan ook meer dan zomaar een borrel, want we hebben geregeld nieuwe bieren in de ijskast staan."

Jetske (marketeer + redacteur)

Jetske is sinds het begin van Biernet.nl betrokken bij de marketing en user experience van ons platform. Haar Friese roots geven een nuchtere en frisse kijk op bier(net). Daanaast houdt ze zich bezig met het actualiseren van content op ons platform.

Bier uit de bierlaars is voor Jetske geen probleem, maar het liefst gaat ze voor een fris en fruitig bier. IJwit drinkt ze graag, onder de molen, op het terras van Brouwerij 't IJ

Liam (developer)

Liam is sinds de zomer van 2018 fulltime developer bij Jaspers Media en sinds de zomer van 2020 Lead Developer. Hij is een getalenteerde jonge ontwikkelaar die zich gemakkelijk verschillende talen eigen maakt. Hij werkt het meest met PHP, MySQL, Javascript en CSS.

Liam houdt het vrij eenvoudig qua bieren, hij gaat bijna altijd voor pils. Zo drinkt hij geregeld een welverdiend pilsje na een dagje programmeren waarbij Hertog Jan zijn favoriet is. Ook is hij een van de weinigen bij Biernet die nog wel eens geniet van alcoholvrij bier

Luka (developer)

Luka is sinds 2019 parttime betrokken bij de techniek achter Biernet. Sindsdien is hij bezig om onovertroffen code te maken, waardoor Biernet op elk device en op elk moment goed werkt en vooral gebruiksvriendelijk is.  

Luka heeft bier steeds meer weten te omarmen. Toen hij in 2019 bij Biernet begon dronk hij niet vaak bier, maar sindsdien heeft hij zich laten verrassen door allerlei verschillende bierstijlen. Luka is een vaste waarde als er op vrijdag een potje Beer Pong wordt gespeeld.  

Tom (developer)

Tom werkt sinds 2021 bij Biernet en weet met zijn enthousiasme iedereen mee te krijgen in de mooie wereld van het programmeren. 

Tom heeft zelfs na alle jaren dat hij bij Biernet betrokken is de passie voor bier niet echt gevonden. Nu hij op het HBO studeert bezoekt hij echter wel af en toe een bar bij de campus om te genieten van één speciaalbiertje van bijvoorbeeld Brouwerij 't IJ of Brasserie d'AChouffe

Contact met ons

Vragen of opmerkingen over bier of biernet.nl? Bel, mail of kom langs op ons kantoor in hartje Amsterdam aan de Kerkstraat. De koffie is warm, het bier staat koud.

Biernet.nl is onderdeel van Jaspers Media (KVK 0209357).
Adres: Kerkstraat 310 1017 HC Amsterdam
Tel: 020 623 3927
Meer (contact)gegevens.

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen