Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Achtergrondinformatie over Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het ontstaan van Biernet.nl

Biernet.nl bestaat sinds 2012 en is ontstaan door het samenvoegen van de websites goedkoopbier.nl, bierbrouwerijen.org en bier-reclame.nl. Door deze drie sites samen te brengen werd het grootste bierplatform van Nederland geboren: Biernet.nl. Biernet.nl heeft maandelijks ongeveer een miljoen bezoekers en meer dan 100.000 pagina's over bier!

- Ben je op zoek naar een samenwerking met Biernet.nl? - 

De mensen achter Biernet.nl

Jeroen (oprichter)

Jeroen Jaspers: oprichter Biernet.nlJeroen is de oprichter van Biernet.nl. Het liefst probeert en drinkt hij elke dag een nieuw bier wat hij nog niet kent. Thuis drinkt hij het liefst een Quadruppel, of bijvoorbeeld een St. Bernardus Abt 12 of een Hertog Jan Grand Prestige. Complexe bieren met veel smaak hebben in ieder geval zijn voorkeur.

Op het terras heeft een Erdinger Hefe Weisse zijn voorkeur en in de kroeg met vrienden bestelt hij het liefst een koud pilsje.

Jeroen is de eigenaar van Biernet.nl en heeft daarmee daadwerkelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wat begon als een vergelijkingssite voor Groningse studenten is uitgegroeid tot dé bierwebsite van Nederland. 

Diederik (hoofdredacteur)

Diederik van Korven van Biernet.nlDiederik werkt sinds augustus 2015 bij Biernet.nl. Hij is geboren in Duitsland en opgegroeid in Twente. Deze beide feiten hebben zijn biersmaak gedeeltelijk bepaald. Hij houdt van Grolsch en hij nuttigt geregeld een goede Duitse Weizen, Schneider Weisse is zijn favoriet! 

Tijdens het studeren in Groningen heeft hij bij de Pintelier en de Koffer het speciaalbier ontdekt. Bijvoorbeeld een Gouden Carolus Tripel of een Grimbergen Blond. Met de bierrevolutie in Nederland van de afgelopen jaren heeft zijn biersmaak zich verder ontwikkeld en schuwt hij geen barrel aged stouts en NEIPA's meer. Maar ook de klassieke Belgische tripels en Duitse weizen bieren blijven hem bekoren. 

"Ik kan mijn passie voor speciaalbier in deze website stoppen. De vrijdagmiddagborrel is bij ons dan ook meer dan zomaar een borrel, want we hebben geregeld nieuwe bieren in de ijskast staan."

Jetske (marketeer + redacteur)

Jetske is sinds het begin van Biernet.nl betrokken bij de marketing en user experience van ons platform. Haar Friese roots geven een nuchtere en frisse kijk op bier(net). Daanaast houdt ze zich bezig met het actualiseren van content op ons platform.

Bier uit de bierlaars is voor Jetske geen probleem, maar het liefst gaat ze voor een fris en fruitig bier. IJwit drinkt ze graag, onder de molen, op het terras van Brouwerij 't IJ

Marc (developer)

Marc werkt sinds augustus 2017 als Developer bij Biernet. Hij is een kei in webdevelopment en beheerst PHP, MySQL, jQuery, HTML/CSS en JavaScript. Naast het programmeren is hij een fanatiek Free Runner en is hij gek op Virtual Reality.

Marc houdt het vrij eenvoudig qua bieren, hij gaat bijna altijd voor pils. Zo tikt hij geregeld een Brouwers Pilsener weg, maar Brand pils is zijn favoriet! Ook is hij een van de weinigen bij Biernet die nog wel eens geniet van alcoholvrij bier

Carty (developer)

Carty is geruime tijd betrokken bij de techniek achter Biernet. Sinds begin 2014 is hij bezig om onovertroffen code te maken, waardoor Biernet op elk device en op elk moment goed werkt en vooral gebruiksvriendelijk is.  

Carty heeft bier steeds meer weten te omarmen. Toen hij in 2014 bij Biernet begon lustte hij totaal geen bier. Nu zal hij wel moeten, aangezien Carty een fervent (maar matig) Beer Pong speler is. 

Kelvin (developer)

Kelvin Noordenbos werkt sinds 2017 bij Biernet en weet met zijn enthousiasme iedereen mee te krijgen in de mooie wereld van het 'proggen'. 

Kelvin heeft Engelse roots en je kunt hem dan ook wakker maken voor een lekkere traditionele Ale. Nu hij op het HBO studeert bezoekt hij geregeld de bars bij de campus om te genieten van speciaalbieren van bijvoorbeeld Brouwerij 't IJ of Brasserie d'AChouffe

Contact met ons

Vragen of opmerkingen over bier of biernet.nl? Bel, mail of kom langs op ons kantoor in hartje Amsterdam aan de Kerkstraat. De koffie is warm, het bier staat koud :)