Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leffe bierpakket met bokaal | 4 abdijbieren en glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leffe Cadeaupakket inclusief bokaal

Leffe Cadeaupakket inclusief bokaal is een fraai bierpakket voor de liefhebber van dit Belgische abdijbier. Ontdek vier verschillende bieren en drink ze uit de originele bokaal.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Leffe Cadeaupakket inclusief bokaal
Leffe bierglas dat in het bierpakket zit
Leffe bierpakket met glas
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Tripel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Leffe Cadeaupakket inclusief bokaal kopen

€ 17,99

Ontdek de originele Belgische abdijbieren van Leffe met dit fraaie bierpakket. Je ontdekt vier verschillende Belgische klassiekers en je drinkt ze ook nog eens uit het originele Leffe bierglas. 

Verschillende klassieke stijlen

In het pakket vind je drie verschillende klassiek Belgische bierstijlen, namelijk Blond, Dubbel en Tripel. Ook zit er een alcoholvrije variant van het abdijbier in dit pakket.

Over de merken in dit bierpakket

Leffe Blond (Anheuser-Busch InBev)
Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

Leffe Blond 0.0% (Anheuser-Busch InBev)
Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden. 

Leffe Bruin (Anheuser-Busch InBev)
Leffe Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

Leffe Tripel (Anheuser-Busch InBev)
Leffe Tripel heeft een zeer complexe smaak. Het kan omschreven worden als subtiel, licht en fris, maar ook vol in de mond met een fascinerende afdronk. Ook deze wordt gebrouwen van water, mout, mais, hop en gerstemout, maar ook met tarwe. Leffe Tripel heeft een licht zoete en bittere smaak met een noot van citroen in de afdronk.

Cookie instellingen