Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wat is een biertaxi? | Bierkoerier bezorgt koud bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wat is een biertaxi?

Wist je dat... De biertaxi ideaal is als je bier op is en je hebt geen zin meer om de deur uit te gaan? Het bier wordt namelijk bij je thuisbezorgd!

De Biertaxi

Wat is een biertaxi?

De naam biertaxi slaat eigenlijk nergens op. Neem de betekenis dus vooral niet te letterlijk!
Een biertaxi (ook wel bierkoerier genoemd) is een bedrijf die bier aan huis bezorgt. Ideaal als je geen zin meer hebt om de deur uit te gaan of als je bezoek hebt en het bier is ineens op. Het principe is simpel: je plaatst een bestelling en de bier taxi komt dit vervolgens bij je thuis of bijvoorbeeld op kantoor afleveren. 

Verschil bierkoerier en biertaxi

De termen bierkoerier en biertaxi worden allebei gebruikt. De vraag is dan: Zit er verschil tussen een bierkoerier en een biertaxi? Het antwoord is simpel: dat verschil is er niet. Ze doen allebei precies hetzelfde werk: het bezorgen van bier aan huis.

In Nederland zijn meer dan 60 bedrijven die bier bezorgen en de meeste bedrijven noemen zich bierkoerier, biertaxi, drankkoerier of avondwinkel. Biernet heeft al deze bedrijven in de bierkoerier sectie gerangschikt.

Welke bierkoeriers zijn er?

Er zijn verschillende bierkoeriers in Nederland. Deze bierkoeriers bevinden zich niet allemaal op dezelfde plek, maar zitten verspreid door heel Nederland. De kans dat er een biertaxi bij jou in de buurt zit is dus groot! 

Voorbeelden van bierkoeriers zijn:

• Nightshop Capelle
• Biertaxi Nijmegen
• Double FF Bier Express
• De Bierambulance

Op onze Bierkoerier pagina is het mogelijk om een bierkoerier bij je in de buurt te zoeken. 

Lees ook

biertaxi en bierkoeriers

Bestellen bij bierkoeriers

Voordat er een bierkoerier bij je thuis langs komt, moet er natuurlijk eerst een bestelling geplaatst worden. Bij alle bierkoeriers kun je online een bestelling plaatsen, dus via hun website.

Vervolgens kun je heel makkelijk online of met je creditcard afrekenen. Liever contant betalen? Dit kan ook bij de meeste bierkoeriers. Zorg dan wel dat je zoveel mogelijk gepast betaalt, biertaxi's hebben niet altijd veel wisselgeld bij zich. Bij sommige biertaxi's is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen. Bier bestellen kan nu eenvoudig en snel dankzij de services van de bierkoeriers en biertaxi's.

Wat kun je allemaal bestellen bij een biertaxi?

Naast bier kun je bij een bierkoerier ook nog veel andere dingen bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wijn of frisdrank?

Zijn je sigaretten op of heb je gewoon zin in een vette hap? Ook daarvoor ben je bij veel biertaxi's aan het goede adres! De meeste bedrijven hebben een online menukaart.

Wat zijn de openingstijden van biertaxi's?

Dit is natuurlijk verschillend per biertaxi. Wat de meeste bedrijven wel gemeen hebben is dat ze zeer ruime openingstijden hanteren. Zo kun je vaak tot diep in de nachts bestellingen plaatsen. Sommige koeriers zijn in het weekend zelfs tot 5 uur 's nachts geopend!