Fruit met bieren

Zorgt bier voor gezondheidsrisico's?

Bier heeft net als ander lekker eten en drinken gezondheidsrisico's, maar wat voor risico heeft bier op onze gezondheid? En hoe kan je de risico's verkleinen?


Risico's

Bier brengt wat risico's op onze gezondheid met zich mee, net als elke dag fastfood eten of te veel Netflix series kijken. Kortom, té veel is nooit goed en helaas voor ons geldt dit ook voor bier! Ben je benieuwd welke invloed bier op het menselijk lichaam heeft? 

Oplossing: goed bier drinken

Dé oplossing voor dit probleem is vrij simpel, ga in het vervolg vooral goed bier te drinken. Maar wat wordt er bedoeld met goed bier? Daarmee bedoelen wij bier dat is gemaakt met liefde. Bier dat niet als massaproduct in een fabriek is gebrouwen.

Wanneer je een goed bier drinkt, beleef je namelijk iets. Dan ben je niet 15 flessen bier aan het wegtikken terwijl je op de bank naar een actiefilm kijkt. Als je goed bier drinkt, dan bewaar je vaak wat voor een ander moment en drink je niet alles in één keer op.

Drink daarom geen slechte kwaliteit bier, maar drink bier waarvan je graag je tijd wilt nemen en alle aandacht wilt geven.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!

Reclame van Lagunitas Waldos' Special Ale

Het ontstaan van Lagunitas Waldos' Special Ale
In het filmpje vertellen de brouwers van het speciaalbier Lagunitas Waldo's Special Ale hoe het biertje is ontstaan. Een tripel IPA die zeer vol is van smaak!

Meer reclames van Lagunitas Waldos' Special Ale