Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zorgt bier voor gezondheidsrisico's?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zorgt bier voor gezondheidsrisico's?

Bier heeft net als ander lekker eten en drinken gezondheidsrisico's, maar wat voor risico heeft bier op onze gezondheid? En hoe kan je de risico's verkleinen?

Fruit met bieren

Risico's

Bier brengt wat risico's op onze gezondheid met zich mee, net als elke dag fastfood eten of te veel Netflix series kijken. Kortom, té veel is nooit goed en helaas voor ons geldt dit ook voor bier! Ben je benieuwd welke invloed bier op het menselijk lichaam heeft? 

Oplossing: goed bier drinken

Dé oplossing voor dit probleem is vrij simpel, ga in het vervolg vooral goed bier te drinken. Maar wat wordt er bedoeld met goed bier? Daarmee bedoelen wij bier dat is gemaakt met liefde. Bier dat niet als massaproduct in een fabriek is gebrouwen.

Lees ook

Wanneer je een goed bier drinkt, beleef je namelijk iets. Dan ben je niet 15 flessen bier aan het wegtikken terwijl je op de bank naar een actiefilm kijkt. Als je goed bier drinkt, dan bewaar je vaak wat voor een ander moment en drink je niet alles in één keer op.

Drink daarom geen slechte kwaliteit bier, maar drink bier waarvan je graag je tijd wilt nemen en alle aandacht wilt geven.