Food & Hops

Food & Hops

VanVrijdag 19 april 2019
TotZaterdag 20 april 2019
EntreeGratis
HoofdcategorieSpijs
Subcategorie proeverij, spijs
Food & Hops staat als tweede op de planning van de Belgische bierweekenden! Kom ook en proef drie gerechten in combinatie met een exclusief speciaalbiertje.


Leuven, de bierstad van België, organiseert de drie opeenvolgende weekenden in april verschillende programma's die in het teken staan van bierproeverijen, - wandelingen, - workshops en brouwerijbezoeken. De bierweekends starten en eindigen met een bierfestival!

Speciaalbieren en gerechten

Tijdens het tweede weekend van Bierweekends wordt er een Food & Hops georganiseerd. Tijdens de Food & Hops worden gastronomie en ambachten tot in de perfectie samengebracht. Het menu bestaat uit drie gerechten, gemaakt door Leuvense topchefs. Ieder gerecht wordt natuurlijk ook gecombineerd met een exclusief speciaalbier.

Unieke workshops

Ook kan jij je bezoek aan Food & Hops combineren met een unieke workshop! Er zijn 6 verschillende workshops waar je aan kan deelnemen. Dankzij de workshops krijg je meer te weten over verschillende combinaties die je kan maken met bier. Op de website kan je zien uit welke workshops je kan kiezen. 

Prijzen

Food & Hops is zaterdag 19 en zondag 20 april in het centrum van Leuven. Het evenement zal plaatsvinden in het Comeniusgebouw. 

Toegang voor het evenement is geheel gratis. 
Gerecht: €8,-
Proefglaasje: €3,- (Waarborg)
Food & Hops kaart (3 Gerechten): €21,- (Voorverkoop)

Als jij je bezoek aan Food & Hops combineert met een unieke workshop gaat dat €20,00 per persoon per workshop extra kosten. 

(Openings)tijden

Vrijdag17:00 - 22:00 uur
Zaterdag17:00 - 22:00 uur

Locatie

Naam: Comeniusgebouw
Adres:Tiensevest 60
Postcode:3000
Plaats: Leuven, in België
Website:www.visitleuven.be/nl/food-hops

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.