Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Prinsenbeek 2024 | De Drie Linden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Drie Linden Bierfestival Prinsenbeek

Op 13 april 2024 wordt de 8e editie van De Drie Linden 'Bierfestival Prinsenbeek' gehouden. Hier zijn talloze heerlijke bieren te proeven van ambachtelijke brouwerijen.

picture_1
Bierfestival Prinsenbeek 2024 bij De Drie Linden
public_B1001710-357

Bierfestival in Prinsenbeek

Bierfestival Prinsenbeek is op 13 april 2024 van 15:00 tot 22:00. Daar zijn talloze heerlijke bieren te proeven van ambachtelijke brouwerijen. Zeven jaar geleden vond de eerste editie plaats, waarbij voornamelijk ruimte werd geboden aan kleine lokale brouwerijen. Inmiddels zijn ze dus al toe aan de achtste editie en is ook het aanbod van bieren flink veranderd.

Verschillende soorten bieren

De bierliefhebber is tegenwoordig zo verwend dat een speciaalbier uit de supermarkt niet meer volstaat. Daarom trachten ze ook steeds meer om in Nederland slecht verkrijgbare bieren aan te kunnen bieden. Uiteraard speelt kwaliteit hierbij wel een belangrijke rol. Dat deze formule aanslaat blijkt wel uit een nog steeds toenemende aanloop van bierliefhebbers in de afgelopen jaren.

Wat ga je doen bij dit bierfestival?

De editie van 2024 is wederom een bijzondere editie. Gedurende de dag zullen ze op gezette tijden een nieuw bier aanbieden. Dit betreffen allemaal speciale versies en zijn de moeite waard om een glas van te proeven. Zorg dus dat je hier op tijd bij bent, want op is op! Ook dit jaar hebben ze weer gezorgd voor bieren met uiteenlopende smaken en smaakcombinaties waarover genoeg valt te filosoferen. Ze kunnen jullie verzekeren dat het aanbod van bieren u weer zal verrassen en dat voor ieder wat wils aanwezig zal zijn en er genoeg te ontdekken valt.

Locatie & entree

Het bierfestival wordt gehouden bij Gemeentelijk Sport- en Welzijnsaccommodatie De Drie Linden te Prinsenbeek. De entree is €20,- (inclusief 4 munten, bierglas boekje).

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen