Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierproeverij - Bier & Sterke Drank

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierproeverij - Bier & Sterke Drank

Kom op 2 november 2024 genieten van deze heerlijke Bierproeverij. De Stevenskerk in Nijmegen is het decor voor dit event, proef 5 verschillende speciaalbieren in combinatie met diverse gedistilleerde dranken.

bier sterke drank proeverij
Wylde Bierfestivak
Wylde bierfestival

Bier proeven Stevenskerk. In de kelder van de prachtige Nijmeegse Stevenskerk rijpen ze hun bieren, maar het doet ook dienst als bijzonder en sfeervol proeflokaal voor proeverijen. In dit gezellige proeflokaal staat op 2 november 2024 een heerlijke bierproeverij van 5 bijzondere speciaalbieren op je te wachten in combinatie met diverse gedistilleerde (sterke) dranken, waarbij er niet naar de whisky wordt gegrepen.

Wat denk je van een op eikenhout gerijpte jenever met een mooie quadrupel? Of een volle tripel met met een zacht maar rijke cognac? Bier leent zich uitstekend voor een samenspel met andere dranken! Bier proeven stevenskerk. Dat is een unieke ervaring die je een keer mee WILT maken. Het bier proeven stevenskerk is een heerlijke ervaring die de zintuigen prikkelt.

De Stevenskerk, gelegen in het historische Nijmegen, biedt een unieke setting voor bierliefhebbers om te genieten van diverse ambachtelijke bieren. Het samenspel van smaken, aromas en de serene omgeving maken de bierproeverij in de Stevenskerk een onvergetelijke ervaring voor eenieder die op zoek is naar een bijzondere bierproeverij. Ze organiseren deze 2 tot 2,5 uur durende smaakvolle activiteit met een diversiteit aan bieren, de prachtigste verhalen, heerlijke drank en veel bierige informatie. Neem je vrienden of familie mee bier proeven en laat je onderdompelen in ons enthousiasme over bier.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen