Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdegustatie | Belgische Bierstijlen | De Zevende Hemel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdegustatie - Belgische Bierstijlen

De Zevende Hemel organiseert een bierdegustatie in Beernem. Kom ook op 26 februari naar de bierproeverij en zie hoeveel verschillende Belgische bierstijlen er zijn.

Dinsdag 26 februari om 19u30 starten we in ‘De Zevende Hemel’ in Beernem met onze eerste degustatieavond met het thema Belgische bierstijlen.

Iedereen spreekt over Belgisch bier, maar wat zijn de verschillende bierstijlen in België? Bestaat er zoiets als een Vlaamse stijl? Tijdens de degustatieavond gaan we terug naar de oorsprong van elke stijl en de typische smaken van het bier. Samen met u gaan we proeven van toepasselijke bieren om elke bierstijl toe te lichten en te ontdekken met een smakelijk hapje erbij.

Onze huiszytholoog

Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis. Als gediplomeerd Zytholoog neemt ze u graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van onze Vlaamse bieren.

Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot elektronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties