Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Verdwenen Bock | Bierbrouwerij in Doorwerth

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Verdwenen Bock

Brouwerij de Verdwenen Bock is een bierbrouwerij uit Doorwerth (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 4 bieren in het assortiment.

Brouwerij de Verdwenen Bock glas bier
Ginger Sereh Saison Header
Mango IPA Logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Verdwenen Bock

Brouwerij de Verdwenen Bock heeft 4 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Verdwenen Bock!
 • Dry Hopped Session Gember Sereh Saison - Saison - 4%

  Een bijzonder, ongefilterd kruidig biertje met een frisse toon. De gember en citroengras zorgen voor een bijzondere maar toch toegankelijke smaak. De dryhopping geeft het speciaalbier een extra boost. Smaakt naar meer!

 • Dry Hopped Session Citrus Weizen - Weizen - 4%

  Een licht, ongefilterd, tarwebier wat makkelijk wegdrinkt. Fris door de smaak van citrus en nét wat pittiger door de dryhopping; extra toegevoegde hop later in het vergistingsproces.

 • Dry Hopped Session Szechuan APA - Pale Ale - 4%

  Een ongefilterde Pale Ale met een meer uitgesproken hopsmaak. Een kruidige toon van szechuan peper en citrusaroma’s van de hoppen maken dit tot een heerlijk pittig biertje.

 • Dry Hopped Session Mango IPA - India Pale Ale - 4%

  Een extra hoppig, frisfruitig ongefilterd bier. Deze India Pale Ale heeft een zoetige mango noot maar ook bitterheid door de extra toegevoegde hop. De hoparoma’s zijn hierdoor nog meer aanwezig en zorgen samen met de mango voor een heerlijke geur.

  Achtergrond informatie

  Bij de bossen van Oosterbeek en Doorwerth, worden Nijmeegse bravoure en Arnhemse charme gecombineerd tot een goed glas bier… gewoon echt lekker bier om van te genieten!

  Lees ook

  Brouwerij de Verdwenen Bock is opgericht in 2018 in Doorwerth. De Verdwenen Bock is een ambachtelijke bierbrouwerij en richt zich op de regio Arnhem-Nijmegen en in het bijzonder op de zes Veluwse dorpen Oosterbeek, Doorwerth, Renkum, Heveadorp, Heelsum en Wolfheze.

  In de 19e eeuw bestond in Renkum bierbrouwerij de Bok. In 1895 wordt deze brouwerij gesloten. In 1998 is een poging gedaan met een Wageningse bierbrouwer om de Bok nieuw leven in te blazen, dit is mislukt. Brouwerij de Verdwenen Bock zinspeelt op het verdwijnen van deze voormalige Renkumse brouwerij en waagt een nieuwe poging in de regio.

  Zij zijn een productiebrouwerij en ze brouwen dus ook daadwerkelijk zelf bier! Het hele proces, van ontwikkeling van nieuwe recepturen, het brouwen, vergisten en bottelen wordt door de brouwers van de Verdwenen Bock gedaan zelf gedaan. Met recht een ambachtelijk biertje dus!