Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Theodorus | Obunto | Heesch | Bier proeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Theodorus

Brouwerij Theodorus is een bierbrouwerij uit Heesch (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

bier van brouwerij theodorus
Obunto Barley Wine Flesje
Obunto Flesjes

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Theodorus

Brouwerij Theodorus heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Theodorus!
 • Obunto Tripel - Tripel - 8%

  Dit Tripel bier van Obunto heeft een zachte en lichte citrus smaak en heeft een volle afdronk

 • Obunto Gerstewijn - Gerstewijn - 14%

  Dit gerstewijn bier van Obunto heeft voornamelijk smaaktinten van chocolade en koffie. De smaak van dit bier komt het beste tot zijn recht tussen de 8 en 12 graden Celsius.

  Achtergrond informatie

  Een ambachtelijke microbrouwerij die een scala aan ambachtelijke bieren brouwt op zonnenenergie. Het huismerk is Obunto.

  Brouwerij Theodorus heeft het eerste half jaar van 2018 hard gewerkt om het volledige scala van speciaalbieren aan jou te kunnen presenteren.

  De afgelopen twee jaar is er veel getest en geëxperimenteerd om de juiste smaken te vinden. Een interessante zoektocht die nog iedere week doorgaat. De brouwerij blijft zich verder ontwikkelen en wil ook regelmatig een nieuw speciaalbier presenteren.

  Historie

  Het brouwen zit in de familie. Al in 1826 begon de overgroot opa leonardus een brouwerij in de latere Brouwershoeve in Nistelrode. In 1844 gaat Theodorus verder met de brouwerij en daarna neemt johanna den brouwer het weer over. Toen was in het dorp Nistelrode onze familienaam Den Brouwer voorgoed gevestigd. Heden ten dagen wordt deze bijnaam nog steeds gebruikt. 

  Lees ook

  De huidige brouwer heet dan ook Theo van Ben van Tidt Den Brouwer.

  Obunto bier

  Ze brouwen bier op een ambachtelijke wijze maar wel met moderne hulp middelen. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De Brouwerij wilt de lokale markt van een lekker goed biertje voorzien.

  Bier proeven

  Wil jij een leuke proeverij / bierproefsessie mee maken van Obunto bier? Dat kan! Eens per maand houdt Brouwerij Theodorus een bierproeverij. Schrijf je hiervoor in via een email naar: heijden44@obunto.nl.