Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fire Power Brewery | Bierbrouwerij uit Oosterhout

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Fire Power Brewery

Fire Power Brewery is een bierbrouwerij uit Oosterhout (Nederland) die is opgericht in 2019.

Fire Power Brewery bierglazen
Fire Power Brewery bierpakket
Fire Power Brewery brouwapparatuur

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Fire Power Brewery.

Voeg nu een bier toe van Fire Power Brewery!

  Achtergrond informatie

  De Fire Power Brewery is ontstaan bij een onderdeel binnen de Koninklijke Landmacht. De Joint Fire Support Coordination Cell van het 12e ‘Regiment Van Heutsz’ Bataljon. Binnen dit onderdeel houden zij zich vooral bezig met alles wat te maken heeft met ‘Fire Power’. Vuurkracht en bier gaan al eeuwen mee, en zij combineren deze combinatie tot de Fire Power Brewery.

  Beginfase van de brouwerij

  Met z’n tweeën gingen ze aan de slag met een klein emmertje, maar al voordat ze die hadden uitgepakt, kwam er een 30L ketel binnen waarmee ze iets makkelijker en meer konden brouwen. Een proeverij binnen de Bataljonsstaf volgde en na de positieve reacties gingen ze ermee door.

  Lees ook

  Uitbreiding en diversificatie van Fire Power Brewery

  Na heel veel mooie successen zijn er naast bier ook heel veel dingen, zoals merchandise, bijgekomen om tot een totaalpakket te komen voor de klant met de trots van hun eigen logo. Bedrukte glazen, gepersonaliseerde draagverpakkingen, kleding, openers in de vorm van het logo en eigen bieren en etiketten volgden onder de vlag van Fire Power Family B.V.

  Motto van de brouwerij

  ''Hoe aandacht jou laat groeien!'' Dat is het motto van Fire Power Family. Zij willen de werkgever/leidinggevende verschillende (bier)pakketten en merchandise (kleding, patches, coins, sleutelhangers) aanbieden, voor een eerlijke prijs, om zo de aandacht te geven voor de werknemers die ze verdienen. Voorkom hiermee ongewenst personeelsverloop!

  Toekomstplannen van Fire Power Brewery

  Toekomst: proeflokaal en miniwinkel bij de brouwerij. Met het brouwen van bier is het allemaal begonnen, maar ze zullen altijd wel ‘klein’ blijven, maar groots in de verschillende keuze in op maat gemaakte pakketten. Hun bier mag altijd een onderdeel zijn van het pakket, maar uiteindelijk gaat het om het totaalpakket van de klant wilt.

  Cookie instellingen