Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij De Kluys

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij De Kluys

Brouwerij De Kluys is een bierbrouwerij uit Ravenstein (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

De Kluys bier
Godfried Met Den Baard
Brouwerij De Kluys

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij De Kluys

Brouwerij De Kluys heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij De Kluys!
 • Blonde Godfried - Blond - 6,5%

  Dit lichtblonde bier van De Kluys heeft een verfrissend karakter en een lichte hopbitterheid. De elegante tonen van zomerfruit maken Blonde Godfried tot een heerlijke dorstlesser. Ideaal om van te genieten tijdens een snikhete winterdag voor de open haard.

 • Godfried Met Den Baard - Tripel - 8%

  Godfried Met Den Baard is een amberkleurige tripel van de brouwers van De Kluys. Het bier heeft een stevig en moutig karakter en door diverse kruidige toevoegingen proef je de vele aroma's en heeft het bier een heerlijke uitgebelanceerde volle smaak.

  Achtergrond informatie

  Brouwerij De Kluys is gelegen in Neerlangel een plaatsje in Noord-Brabant. In hun eigen tuin verbouwt de brouwerij ook een eigen hopsoort. 

  Lees ook

  Al sinds 2013 is de brouwerij bezig met experimenteren met verschillende soorten bieren. Vanaf 2017 zijn de brouwers druk met het uitbouwen en professionaliseren van de brouwerij en brouwinstallatie waardoor in men de toekomst nog beter en vrijer kan zijn in het ontwikkelen van de karakteristieke en bijzondere bieren uit 'Langel'.

  Cookie instellingen