Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierkout | Bierbrouwerij in Castricum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierkout

Bierkout is een bierbrouwerij uit Castricum (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Bierkout Ontzettend Blond glas en flesje
Ontzettend Blond bier logo
Bierkout logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Bierkout

Bierkout heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Bierkout!
 • Ontzettend Blond - Blond - 5,5%

  Tijdens de eerste slok proef je duidelijk de accenten van de Spaanse sinaasappel. Lekker fruitig en drink gemakkelijk weg. Zeer toegankelijk en het hele jaar te drinken. Ten tijde van een zonnige dag komt hij het beste tot zijn recht. Historisch lekker en een ode aan de historie van Alkmaar. Bij het uitschenken zie je een mooi goudblond bier met een witte schuimkraag. In het brouwproces zijn onderstaande ingrediënten toegevoegd: - Water - Gerstemouten - Diverse hoppen - Gist - Spaanse sinaasappelen - Overige smaaktoevoegingen

  Achtergrond informatie

  Elke plaats heeft z’n eigen historische verhaal. De historie verbind je met de stad en maakt je trots. Bierkout brouwt speciaalbier dat smaak en historie samenbrengt. Ontzettend Blond flesje

  In het speciaalbier van Bierkout proef je de historie van jouw stad. Ambachtelijk en duurzaam gebrouwen in het hart van Noord-Holland. Bierkout neemt je mee in de historie van jouw stad!

  Lees ook

  Bierkout is opgericht door jonge ondernemende bierliefhebbers uit Noord-Holland. Wat begon als een project tijdens de minor ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam is uitgegroeid tot een echte onderneming.

  "Historie Smaakt"

  Kout is oud-Hollands voor gezelligheid, praten en samenzijn. Bierkout vertelt oud-Hollandse verhalen op een nieuwe en frisse manier. Smaak en historie komen samen in ons speciaalbier!