Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fruit Monkey Beer | Bierbouwerij uit Den Helder

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Fruit Monkey Beer

Fruit Monkey Beer is een bierbrouwerij uit Den Helder (Nederland) die is opgericht in 2020. Deze brouwerij heeft 8 bieren in het assortiment.

Bieren van Fruity Monkey Beer
Fruity Monkey Beer Logo
Fruit Monkey Beer bierflessen

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Fruit Monkey Beer

Er is bij ons geen uitgebreide informatie bekend over de biermerken van Fruit Monkey Beer.

Voeg nu een bier toe van Fruit Monkey Beer!

  Achtergrond informatie

  Fruity Monkey Beer is een biermerk dat is gevestigd in Den Helder. De brouwerij is in 2020 opgericht en Fruity Monkey Beer is een huurbrouwerij die zich focust op het brouwen van fruitbieren met een laag alcoholpercentage, geïnspireerd door de brouwerijtradities uit België en Duitsland.

  Lees ook

  Het bedrijf gebruikt natuurlijke ingrediënten zoals vers fruit en specerijen om hun bieren te aromatiseren, met een assortiment van smaken zoals guava, aardbei, perziek en kokosnoot. Fruity Monkey Beer streeft ernaar om bieren te produceren die lekker, verfrissend en fruitig zijn, met een subtiel bittere afdronk.

  Naast het brouwen van smaakvolle bieren, is duurzaamheid ook belangrijk voor Fruity Monkey Beer en ze werken aan het creëren van een zo milieuvriendelijk mogelijk brouwproces. 

  Autoriteit van de brouwerij

  Fruity Monkey Beer wil een autoriteit worden op het gebied van fruitbier en de eerste keuze zijn voor unieke, trendy en premium bieren. Hun bieren zijn verkrijgbaar in flessen, blikjes en fusten en worden verkocht in bars, bierfestivals, flessenwinkels, cafés, hotels, pubs, restaurants, winkels en supermarkten. Zelfs in pretparken worden hun tropische smaakervaringen gedeeld.

  Cookie instellingen