Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

LAB-44

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

LAB-44

LAB-44 is een bierbrouwerij uit Zaandam (Nederland) die is opgericht in 2017.

LAB-44

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van LAB-44.

Voeg nu een bier toe van LAB-44!

  Achtergrond informatie

  Brouwerij Hoop in Zaandijk opende in 2016 haar deuren. In mei 2017 heeft Brouwerij Hoop hun eerste dependance in de Zaanstreek geopend, namelijk LAB-44. LAB-44 is gevestigd op het enorme oude militaire complex van het Hembrug terrein op de rand met Amsterdam. In LAB-44 gaat Brouwerij Hoop werken met een mooie 5 HL machine van Labu. In deze vestiging zit ook een Brouwerij Hoop bier Lab. Hier gaat Brouwerij Hoop op zoek naar nieuwe bieren en smaken.

  Lees ook

  Ontstaan & functie LAB-44

  LAB-44 is oorspronkelijk een oud laboratorium uit 1918. De naam, LAB-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan. LAB-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet ‘voor makers & eters’.

  In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant. Er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food & drink gerelateerde bedrijven.

  LAB-44 in het nieuws

  • Huisbier van het Jaar 2018

   Entree Huisbier van het Jaar 2018 bekend

   Thuysfluiter (licht) van café Thuys en Smoke House Eagle (zwaar) van Franks Smoke House (beiden gevestigd in Amsterdam) zijn door de jury verkozen tot Entree Huisbier van het Jaar 2018.