Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bridge Brew House | Brouwerijhuurder | Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bridge Brew House

Bridge Brew House is een bierbrouwerij uit Driebergen-Rijsenburg (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Foto van het bier van Bridge Brew House
Logo van Bridge Brew House
Bridge Brew House Mistico

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Bridge Brew House

Bridge Brew House heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Bridge Brew House!
 • Bridge Brew House Mistico - Pale Ale - 5.4%

  De Mistico is een zeer hoppige Pale Ale dat vol zit met de beste Azacca, Idaho 7 and El Dorado hops. Het zit bomvol met deze fruitige hops die een citrus aroma combineert met een zachte romige textuur dat een zeer aangename afdronk geeft, sneaky finish zoals zij bij Bridge Brew House dat noemen. In de afdronk proef je ook aards en den, dit komt voor namelijk uit de idaho 7 hop die wij speciaal voor dit bier importeren uit de US. De Mistico brengt onze liefde voor Pale Ales en fruitige hops samen.

  Achtergrond informatie

  Bridge Brew House is van mening dat bier moet worden gewaardeerd om zijn unieke smaak, seizoensgebonden en bekende ingrediënten, samen met het brouwproces. Ze besloten om het gewoon eens te proberen. Dus hier zijn ze!!

  Reinier startte Bridge Brew House na zijn terugkeer naar Nederland. Op zoek naar een goede IPA besloot hij hem maar zelf te brouwen. Samen met Maarten en Joost heeft Reinier de volgende stap gezet. De eerste bieren van deze brouwerijhuurder uit Driebergen-Rijsenburg zijn eind eind maart 2018 op de markt gebracht.

  Oorsprong van Bridge Brew House

  Het begint in de jaren 1900 wanneer de grootvader van Reinier Schenk besluit een hotelrestaurantbar te openen in het zuiden van Nederland. Het is vernoemd naar de brug die op slechts 100 meter van de accomodatie ligt. Hij runt de zaak met groot succes, mede dankzij de zakelijke verstandige vrouw aan zijn zijde. 

  Lees ook

  In de jaren 70 worden de twee gedwongen om de plaats te verkopen aangezien de stad de infrastructuur rond de brug moet verbeteren. Het wordt kort daarna afgebroken. Zijn grootvader ging met pensioen.

  De originele burg bestaat niet meer, hij werd in 2000 vervangen. De enige herinneringen die Reinier heeft. zijn de bierglazen met het beeld van het hotel in het opgroeien van zijn ouders.

  Een naam geven aan de brouwerij naar het hotel van Reinier zijn grootouders is de manier om het weer tot leven te brengen en hun harde werk te eren..