Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Inca Mafia | Bierbrouwerij uit Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Inca Mafia

Brouwerij Inca Mafia is een bierbrouwerij uit Utrecht (Nederland) die is opgericht in 2023. Deze brouwerij heeft 1+ bier in het assortiment.

Inca Mafia
Inca Mafia
Inca Mafia

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Inca Mafia

Er is bij ons geen uitgebreide informatie bekend over de biermerken van Brouwerij Inca Mafia.

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Inca Mafia!

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  In de zomer van 2020 stelde Remco een simpele vraag aan Jean Carlo: 'als je ooit bij één van je eigen gerechten in je eigen restaurant een zelf gebrouwen bier zou mogen serveren, wat voor bier zou dat dan zijn'? Het antwoord luidde 'paarse maïs', het ingrediënt uit de traditionele Peruaanse frisdrank 'chicha morada'. Na 2,5 jaar experimenteren ontstond La Sangre De Los Incas en dit was het startsein om Inca Mafia officieel op te zetten als brouwerij.

  'We zijn een bierbrouwerij waar Latijns-Amerikaanse invloeden tot leven komen. Onze unieke, avontuurlijke bieren worden bereid met bijzondere ingrediënten en zorgen voor verrassende en bijzondere smaaksensaties. Inca Mafia staat voor gedurfd, levensvreugde, daadkracht, stout en authentiek. Wat ons als Inca Mafia extra speciaal maakt, is de perfecte combinatie van expertise: een deskundige brouwmeester en een getalenteerde chef-kok. Daardoor zijn we altijd bezig met de culinaire mogelijkheden die ons bier kan bieden'. Verder zoeken ze de grenzen op van wat bier kan zijn en proberen deze te verleggen. Dit resulteert in een uniek assortiment.

  Cookie instellingen