Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wat is een biertaxi? | Bierkoerier bezorgt koud bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wat is een biertaxi?

Wist je dat... De biertaxi ideaal is als je bier op is en je hebt geen zin meer om de deur uit te gaan? Het bier wordt namelijk bij je thuisbezorgd!

De Biertaxi
Bierkoerier busje in de straat
Bierkoerier met twee kratten Heineken

Wat is een biertaxi?

De naam biertaxi slaat eigenlijk nergens op. Neem de betekenis dus vooral niet te letterlijk!
Een biertaxi (ook wel bierkoerier genoemd) is een bedrijf die bier aan huis bezorgt. Ideaal als je geen zin meer hebt om de deur uit te gaan of als je bezoek hebt en het bier is ineens op. Het principe is simpel: je plaatst een bestelling en de bier taxi komt dit vervolgens bij je thuis of bijvoorbeeld op kantoor afleveren. 

Verschil bierkoerier en biertaxi

De termen bierkoerier en biertaxi worden allebei gebruikt. De vraag is dan: Zit er verschil tussen een bierkoerier en een biertaxi? Het antwoord is simpel: dat verschil is er niet. Ze doen allebei precies hetzelfde werk: het bezorgen van bier aan huis.

In Nederland zijn meer dan 60 bedrijven die bier bezorgen en de meeste bedrijven noemen zich bierkoerier, biertaxi, drankkoerier of avondwinkel. Biernet heeft al deze bedrijven in de bierkoerier sectie gerangschikt.

Welke bierkoeriers zijn er?

Er zijn verschillende bierkoeriers in Nederland. Deze bierkoeriers bevinden zich niet allemaal op dezelfde plek, maar zitten verspreid door heel Nederland. De kans dat er een biertaxi bij jou in de buurt zit is dus groot! 

Voorbeelden van bierkoeriers zijn:

• Nightshop Capelle
• Biertaxi Nijmegen
• Double FF Bier Express
• De Bierambulance

Op onze Bierkoerier pagina is het mogelijk om een bierkoerier bij je in de buurt te zoeken. Vul de plaats waar je je bevindt in en bekijk welke bierkoeriers er actief zijn.

biertaxi en bierkoeriers

Bestellen bij bierkoeriers

Voordat er een bierkoerier bij je thuis langs komt, moet er natuurlijk eerst een bestelling geplaatst worden. Bij alle bierkoeriers kun je online een bestelling plaatsen, dus via hun website.

Lees ook

Vervolgens kun je heel makkelijk online of met je creditcard afrekenen. Liever contant betalen? Dit kan ook bij de meeste bierkoeriers. Zorg dan wel dat je zoveel mogelijk gepast betaalt, biertaxi's hebben niet altijd veel wisselgeld bij zich. Bij sommige biertaxi's is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen. Bier bestellen kan nu eenvoudig en snel dankzij de services van de bierkoeriers en biertaxi's.

Wat kun je allemaal bestellen bij een biertaxi?

Naast bier kun je bij een bierkoerier ook nog veel andere dingen bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wijn of frisdrank?

Zijn je sigaretten op of heb je gewoon zin in een vette hap? Ook daarvoor ben je bij veel biertaxi's aan het goede adres! De meeste bedrijven hebben een online menukaart.

Wat zijn de openingstijden van biertaxi's?

Dit is natuurlijk verschillend per biertaxi. Wat de meeste bedrijven wel gemeen hebben is dat ze zeer ruime openingstijden hanteren. Zo kun je vaak tot diep in de nachts bestellingen plaatsen. Sommige koeriers zijn in het weekend zelfs tot 5 uur 's nachts geopend!

Biertaxi Tilburg

Een voorbeeld van een bierkoerier vinden we in Tilburg. In deze levendige stad is er een service die de avond van elke inwoner of bezoeker kan opfleuren: Biertaxi Tilburg. Deze service, die we ook kunnen kennen onder de naam 'Bierkoerier Tilburg', is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een lekker koud biertje, gemak en efficiëntie.

Biertaxi Tilburg logo Na een lange dag werken of studeren, is er niets beter dan thuis te komen en te genieten van een koud biertje. Maar wat als je geen bier meer in huis hebt? Geen zorgen, de Biertaxi Tilburg staat voor je klaar. Met een breed assortiment aan bier en andere dranken zoals wijn, kunnen ze aan al je behoeften voldoen.

Het beste van alles is dat ze niet alleen bier bezorgen. De service omvat ook drank bezorgen. Dus of je nu zin hebt in een fles wijn, een sixpack bier of een mixdrankje, Biertaxi Tilburg heeft het allemaal.

De bierkoerier is dus een uitstekende service als je 's avonds laat dorst krijgt en de winkels al gesloten zijn. Alternatieven voor deze bierkoerier in Tilburg zijn de Avondwinkel Tilburg en de Nachtwinkel Tilburg. Deze winkels zijn tot laat in de nacht geopend en bieden een breed scala aan producten, van snacks tot dranken. Het nadeel is dat je het feestje moet verlaten, aangezien deze nachtwinkels geen bier bezorgen. 

Dus de volgende keer dat je in Tilburg bent en je hebt zin in een drankje, denk dan aan Biertaxi Tilburg. Deze bezorgservice staat altijd klaar om je avond nog aangenamer te maken.

Ben je elders in het land? Bekijk of er een bierkoerier in jouw omgeving bezorgt.

Cookie instellingen