Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wierquer Bier 0.0 | Spaans bier | Alcoholvrij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wierquer Bier 0.0

Wierquer Bier 0.0 is een Alcoholvrij, Pils met 0,0% alcohol.

wierquer bier 0 procent alcohol
wierquer bier 0 procent alcohol

Eigenschappen

Een bier van een van de grootste bierbrouwerijen van Spanje! Font Salem is de brouwerij en behoort volledig toe aan de Damm Group, een van de grootste bierproducenten in Spanje.

Smaak & Omschrijving

De wierquer bier 0.0 heeft een lichte body met een moutige smaak, waarbij je vlagen krijgt van ontbijtgranen, verschillende kruiden en muesli. Ook in de aroma's vind je de mout en mais terug. Hierdoor krijgt het een lichte zoetigheid. Als laatst is de nasmaak erg verfrissend!

Wierquer Bier is geïnspireerd door de recepten van het centrum van Europa. Een mix van verschillende (klassieke) culturen, erfenis en kennis. Dat geeft de onmiskenbare smaak! Wierquer 0.0 werd tijdelijk verkocht bij Lidl Nederland. 

Reviews


Review schrijven
Jan Nieuwenhuizen (Gast) 25-07-2019
Kreeg dit bier aangeboden bij vrienden.
10
Smaak
Geur
Afdronk
Schuimkraag

Kreeg dit bier aangeboden bij vrienden. Ik was er direct van onder de indruk.

  • Zeker op de juiste temperatuur drinken
  • Geen
0
0
R.G. (Gast) 31-07-2019
Super BIER!
10
Smaak
Geur
Afdronk
Schuimkraag

Super BIER!

  • Niet duur
  • Heerlijk Bierje, goed van smaak.
  • Vaak niet in de Lidl winkel, helaas.
1
0

13 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Olaf (gast) op 19-08-2019 om 13:50:52

.... AlsjeblieftLaat dit alcohol vrije biertje terug komen,... Verruit het allerbeste alc vrije biertje wat er in NL verkrijgbaar was, en dat voor een fantastische prijs

Hans (gast) op 14-08-2019 om 18:00:20

gisteren voor het eerst dan maar een kordaat 0,0 bij Lidl gehaald. Wat een bittere teleurstelling na Wierquer. Kordaat smaakt muf en is verder echt smakeloos. Na een half blikje de rest maar weggegooid. @lidl, ga alsjeblieft terug naar Wierquer, dat smaakte uitstekend en kost beduidend minder dan wat er nu voor Kordaat gevraagd wordt per blikje ( 69ct). Inkoop bij Lidl heeft echt de plank misgeslagen.

Herman (gast) op 05-08-2019 om 07:45:29

Al 2 weken zijn de schappen leeg bij Lidl en moet ik mijn Wierquer verslaving onderdrukken met smakeloos Heineken of veel te dure andere 0.0 biertjes, die ook allemaal minder smaak hebben dan mijn vertrouwde Wierquer. En waarom dit bier uit de schappen halen en vervangen door 0.0 van eigen merk, lees Bavaria, en dan ook nog eens in super onhandige flesjes.Weet iemand misschien of je Wierquer 0.0 ergens anders kunt kopen?Nou, Lidl, wat ben ik teleurgesteld in een winkel waar ik altijd zo vol lof over 'was'.

Rick (gast) op 03-08-2019 om 19:34:23

Inmiddels weet ik dat Lidl binnenkort met een alcoholvrije variant van het eigen merk "Kordaat" komt en daarom afscheid van Wierquer heeft genomen.

Henk (gast) op 01-08-2019 om 19:39:10

Zoals gebruikelijk bij Lidl, ben je aan een product gewend halen ze het uit het assortiment. Wat een rotfirma is het toch.

Zie meer reacties

Zie minder reacties