Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Prior Geschenkverpakking

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Prior Geschenkverpakking

Het La Trappe Prior Geschenkverpakking is een bierpakket van La Trappe Trappist met 4 verschillende soorten bier van Trappistenbrouwerij de Koningshoeven. Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

La Trappe bierpakket met glas
La Trappe Tripel fles en glas
La Trappe Blond
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Amber, Tripel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

La Trappe Prior Geschenkverpakking kopen

€ 13,00

Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de 12 Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo 'Authentic Trappist Product' mag voeren. Het speciaalbier wordt gebrouwen binnen de muren van de trappistenabdij, onder de toezicht van monniken. 

Het La Trappe Prior Geschenkverpakking bevat vier verschillende La Trappe speciaalbieren van 33 cl en een mooi glas. Het glas is namelijk het officiële prior bokaal. Het beste glas om LA Trappe uit te drinken.

Over de merken in dit bierpakket

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.