Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Prior Geschenkverpakking | Trappistenbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Prior Geschenkverpakking

Het La Trappe Prior Geschenkverpakking is een bierpakket van La Trappe Trappist met 4 verschillende soorten bier van Trappistenbrouwerij de Koningshoeven. Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

La Trappe bierpakket met glas
La Trappe Blond
La Trappe Quadrupel glas en flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Amber, Quadrupel, Tripel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

La Trappe Prior Geschenkverpakking kopen

€ 11,99

€ 13,49

Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de 12 Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo 'Authentic Trappist Product' mag voeren. Het speciaalbier wordt gebrouwen binnen de muren van de trappistenabdij, onder de toezicht van monniken. 

Het La Trappe Prior Geschenkverpakking bevat vier verschillende La Trappe speciaalbieren van 33cl en een mooi glas. Het glas is namelijk de officiële prior bokaal. Het beste glas om La Trappe Trappistenbier uit te drinken.

Over de merken in dit bierpakket

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

Cookie instellingen