Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Samenwerken & Adverteren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Samenwerken

Biernet.nl is dé plek voor bierliefhebbers. Maandelijks krijgt ons platform bijna een miljoen bezoekers en dit zijn voornamelijk Nederlanders. Samen bekijken ze meer dan twee en een half miljoen pagina's. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mannen tussen de 20-45 jaar met een grote interesse voor lekker bier!

Biernet.nl is sinds 2015 jaarlijks met 20% gegroeid en wij verwachten ook dit jaar minimaal deze groeicijfers. Met een klein team van ontwikkelaars en content creators zorgen we dagelijks voor interessant bier updates!

Diederik van Korven en Jeroen Jaspers van Biernet.nl
Hoofdredacteur Diederik van Korven en oprichter Jeroen Jaspers doen waar ze goed in zijn :)

Wat kunnen we voor je betekenen

Wij zijn flexibel, denken graag met je mee en willen het beste resultaat. Dit geldt zowel voor adverteerders als onze bezoekers. Wij zien daarom het meest in relevante content en reclame. Op deze manier bereikt de adverteerder op doeltreffende en niet storende wijze de bezoeker. Wij zetten daarom het liefst in op native advertising en relevante advertenties. Dit is interessant voor onze bezoekers en de uitingen hebben een hoge attentiewaarde. Hierdoor hebben onze producten een grote impact voor onze partners en adverteerders.

BNA: Biernet Native Advertising

Native advertising is simpel en doeltreffend. Biernet.nl heeft een aantal interessante widgets die makkelijk op te zetten zijn en een hoge attentiewaarde hebben. Meer info volgt hier binnenkort! Kun je niet wachten, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Promotiepakket

Snel live met aan promotie campagne? Dat kan met een promotiepakket. Op dit moment hebben we 3 pakketten (mini, midi en maxi) welke direct aan te vragen zijn. De pakketten beslaan een aantal interessante advertentiemogelijkheden waaronden bannering, native advertising en prominente posties op de site.
Bekijk de mogelijkheden en bestel.

Bannering

Bannering op Biernet Bannering is de snelste manier om de doelgroep te bereiken. Biernet.nl doet het alleen wel anders dan de traditionele partijen. Wij doen namelijk niet mee met de huidige trend in programmatic advertising. De nadelen zijn wat ons betreft zo groot dat het voor uitgever, bezoeker en adverteerder te weinig meerwaarde oplevert. Directe deals en inkopen op ons platform levert ten opzichte van programmatic veel voordelen op:

- Veel van onze bezoekers lopen voorop in techniek en zijn kieskeurig in hun internetgebruik. 25% tot 30% van onze desktopbezoekers gebruikt een adblocker. Geen probleem voor ons, aangezien wij via ons eigen platform bannering opzetten en niet door adblockers worden tegengehouden. Wij bereiken dus 100% van onze bezoekers omdat we alleen geserveerde advertenties laten zien, geen advertenties die via allerlei advertentie servers gaan en die adblockers opmerken.
- Door onze eigen advertentieserver laden advertenties direct op de pagina, zonder vertraging.
- Wij garanderen 100% visibility. Alleen uitingen die in beeld zijn worden geteld. Voor ons logisch, maar dat is het helaas niet bij elk advertentiebureau het geval.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kun je contact met ons opnemen.

Blogs, video's en nieuws

Op Biernet.nl staat veel informatie en dagelijks plaatsen wij hier nieuws, blogs, video's persberichten etc. In principe plaatsen wij alles wat interessant is, en via ons platform kunnen wij deze artikelen (of een brouwerij, biermerk, evenement, blog) weer aanjagen voor een hoog bereik!

Affiliate

Op Biernet.nl kunnen we ook samenwerken op basis van een commissie, oftewel affiliate marketing. Zo plaatsen we links naar webshops, supermarkten en andere relevante partijen. We streven er naar om alleen links op te nemen die relevant zijn voor onze bezoeker, zo helpen wij onze bezoeker én onze affiliate partners.

Mediakit

Meer informatie over adverteren en samenwerken is te vinden in onze mediakit. Download onze mediakit (PDF bestand) hier.

Contact 

Heb je interesse om een campagne op te starten? Native, via bannering, middels artikelen of een combinatie? Neem contact op met Jeroen Jaspers, bel 020 623 3927 of mail naar sales@biernet.nl.
Of plan nu direct een afspraak in voor een video call voor een kennigmaking / bespreking.

Meer bier op Biernet.nl