Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ter Dolen Biergeschenk met Glazen | Speciaalbier Kado

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ter Dolen Biercadeau

Ter Dolen biergeschenk is een houten kist met vier bieren en twee glazen. Een ultiem cadeau voor elke bierliefhebber. Bekijk dit exclusieve bierpakket vol abdijbier uit België.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Ter Dolen Biercadeau inclusief twee glazen
Ter Dolen Donker bier
Ter Dolen bierkist met 2 glazen
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Fruit, Tripel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Ter Dolen Biercadeau kopen

€ 26,99

Exclusief Ter Dolen biergeschenk

Deze prachtige houten kist van Ter Dolen bevat twee speciaal voor deze brouwerij ontworpen glazen. Het is het perfecte cadeau voor de ware bierliefhebber of als unieke toevoeging aan je eigen verzameling.

In dit bierpakket zitten vier verschillende adbijbieren van Ter Dolen... Een mooi pakket om kennis te maken met deze bieren uit Belgisch Limburg.

Over de merken in dit bierpakket

Ter Dolen Blond (Bierbrouwerij Ter Dolen)
Ter Dolen Blond is gebrouwen met twee soorten mout en twee edele hopsoorten, hergist op fles. Het bier heeft een volle, zachte smaak. Het is een goede dorstlesser.

Ter Dolen Donker (Bierbrouwerij Ter Dolen)
Ter Dolen Donker heeft een goede fruitigheid met een biscuitachtige smaak en lichte karameltoetsen. De karameltonen zijn duidelijk aanwezig, net als een mooi fruitig aroma.

Ter Dolen Rouge (Bierbrouwerij Ter Dolen)
Ter Dolen Rouge is een fruitig bier met een volle smaak. Het heeft een harmonieuze balans tussen zoete en lichtzure tonen, wat resulteert in een complex maar evenwichtig smaakprofiel.

Ter Dolen Tripel (Bierbrouwerij Ter Dolen)
Ter Dolen Tripel is een volwaardige volmout tripel met een rijk mondgevoel. Het heeft een zachte, moutige smaak met een subtiele bitterheid.

Cookie instellingen