Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Super Bowl 2019: Bud Knight in Game of Thrones

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Super Bowl 2019: Bud Knight in Game of Thrones

In deze Bud Light commercial voor de Super Bowl zien we opnieuw de Bud Knight. Hij verliest een duel aan en vanaf dat moment slaat de advertentie om in een Game of Thrones reclame. Meer reclames van Bud light

Bud Light Knight

Bud Light Super Bowl 2019

Vorig jaar zagen we de Bud Knight ook figureren in de Bud Light Super Bowl 2018 commercial. Dit jaar is hij terug en komt hij met veel bravoure op. Helaas moet de Bud Knight zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en dan volgt er een verwijzing naar een scène uit Game of Thrones.

The Mountain vermorzelde de schedel na een duel tijdens de achtste aflevering van het vierde seizoen van Game of Thrones. In deze Bud Light reclame is de Bud Knight hetzelfde lot beschoren en vanaf dat moment slaat de reclame om in een commercial voor het laatste seizoen van Game of Thrones. 

Lees ook

Wist je trouwens dat de Amerikaanse brouwerij Ommegang ook Game of Thrones bieren op de markt brengt? Als echt bier- en Game of Thrones fan kun je ook je favoriete bier uit een GOT-pul drinken! 

Bekijk ook de Super Bowl 2019 reclames van Stella Artois met The Dude & Carrie Bradshaw pf de ASMR reclame van Michelob Ultra met Zoe Kravitz.

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen