Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

35 jaar gewacht op dit rondje | Heineken | F1 Zandvoort

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

35 jaar gewacht op dit rondje

De Formule 1 keert in 2020 terug naar Nederland met de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Hoofdsponsor Heineken is er blij mee en heeft 35 jaar gewacht op dit rondje.  Meer reclames van Heineken Pilsener

Heineken Zandvoort Grand Prix
Heineken Pilsener flesje
Heineken Logo

Rondje Heineken of rondje Zandvoort

Het Formula One Management (FOM) heeft dinsdag 14 mei 2019 bevestigd dat Zandvoort volgend in mei 2020 een Grand Prix mag organiseren. De twee partijen kwamen een contract overeen dat er minimaal drie edities in Nederland gehouden zullen worden. De laatste winnaar op in de Formule 1 op het circuit van Zandvoort was Niki Lauda.

Lees ook

Heineken geeft in onderstaande tweet aan dat zij 35 jaar op dit rondje hebben gewacht. Zou jij voor een rondje Heineken Pilsener of toch voor Heineken 0.0 gaan als je een rondje op Zandvoort zou moeten rijden?!

Heineken heeft de afgelopen jaren verschillende commercials gelanceerd met bekende oud-coureurs uit de Formule 1, zoals de reclame met Jackie Stewart, The Perfect Man: David Coulthard of Nico Rosberg die 'No Compromises' doet als het gaat om drinken en rijden.   Benieuwd naar meer reclames van Heineken?

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen