Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Here We Go Again

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Here We Go Again

07 januari 2019 om 14:39

Here We Go Again van Rigtersbier is het ABT bier van de maand januari 2019. Een heerlijke American Amber Ale van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6%.

Here We Go Again Rigters
Rigters Dutch Craft Beer
Here We Go Again

Here We Go Again speciaalbier

Here We Go Again van Rigtersbier is een heerlijke American Amber Ale van hoge gisting en met 6% alcohol. 

Een donkerbruine / zwarte American Amber Ale. Deze Amber Ale is een combinatie van twee prijswinnende speciaalbieren. Here We Go Again krijgt haar hoppigheid van de PTCH BLCK en de moutigheid met karameltonen van WNTR van Brouwerij Rigters. Here We Go Again is een heerlijk toegankelijk speciaalbier.

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Here We Go Again van Rigters proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.

Cookie instellingen