Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand oktober: Vermont Hustler

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand oktober: Vermont Hustler

04 oktober 2019 om 15:30

Het ABT heeft het bier van de maand oktober bekendgemaakt. De New England IPA, Vermont Hustler van brouwerij Sori uit Estland is deze maand aan de beurt!

Vermont Hustler NEIPA in een glas
De Vermont Hustler
Logo Vermont Hustler

Vermont Hustler 

De Vermont Hustler is een New England IPA, met de kenmerkende fruitige tonen van passievrucht, mango en papaya. Deze hopbom, heeft een zeer prettige doordrinkbaarheid. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6%. Bierbrouwerij Sori uit Tallinn (Estland) heeft dit speciaalbier gebrouwe Vermont Hustler NEIPA n. 

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Lees ook

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Vermont Hustler van Sori proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.