ABT bier van de maand: Salamander Strawberry Milkshake IPA

ABT bier van de maand: Salamander Strawberry Milkshake IPA

Salamander Strawberry Milkshake IPA uit Polen is het ABT bier van de maand juni 2019. Deze India Pale Ale is licht roze van kleur en bevat fruitige aroma's en smaken met een bittere nasmaak en bevat 5,9% alcohol.

05 juni 2019 om 09:27


Salamander Strawberry Milkshake IPA

Salamander Strawberry Milkshake IPA is een India Pale Ale speciaalbier dat wordt gebrouwen door Browar Stu Mostów in Polen. Deze IPA is licht roze van kleur en bevat 5.9% alcohol. Het bier is gebrouwen met onder andere aardbeien en vanille. De Strawberry Milkshake IPA is zoet en tegelijkertijd licht zuur van smaak. Het speciaalbier bevat verschillende aroma's zoals aardbeien, vanille, ananas, citrus, mango en meloen. Naast deze fruitige aroma's heeft het bier ook bittere tonen. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Salamander Strawberry Milkshake IPA bier van Browar Stu Mostów graag proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Grolsch Premium Pilsener

Grolsch 'Proef Karakter'
Grolsch heeft een nieuwe campagne geïntroduceerd om het karakter van Grolsch te laten zien. Dit wordt gedaan met een gloednieuwe Grolsch commercial.

Meer reclames van Grolsch Premium Pilsener

Laatste reacties