Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: Galway Bay Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: Galway Bay Brewery

14 november 2023 om 12:46

Brouwerij van de maand november 2023 is de Ierse 'Galway Bay Brewery'. Speciaal voor de Alliantie van Biertapperijen is er een mooie range bieren uit Ierland overgekomen.

ABT Brouwerij van de maand: Galway Bay Brewery bieren
ABT Brouwerij van de maand: Galway Bay Brewery logo
ABT Brouwerij van de maand: Galway Bay Brewery logo

Galway Bay Brewery

galway bay brouwerij van de maand De Galway Bay Brewery opende in 2009 haar deuren als een van de weinige brewpubs in Ierland. Dit groeide uit tot een groot succes.

De brouwerij is opgericht toen de vrienden Jason en Niall genoeg hadden van de traditionele bierscene in Ierland. Ze besloten hier toen iets aan te doen en openden één van Ierlands weinige brewpubs.

Lees ook

Het begon allemaal bij een eenvoudige brouwerij, ze produceerden twee bieren die rechtstreeks vanuit de tank naar de tap gingen. Dit werd een succes en verspreidde zich over Ierland. De brouwerij heeft een heerlijke range bieren waaronder fruitige sours en stevige Barrel Aged bieren. abt logo

Brouwerij van de maand

In november 2023 vind je meerdere bieren van deze Ierse brewpub bij de Alliantie van Biertapperijen. De Galway Bay Brewery heeft heerlijke bieren in hun assortiment zoals bijvoorbeeld de Solemn Black, een volle Black IPA.

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT café proef jij deze Ierse bieren deze maand? 

Cookie instellingen