Affligem Patersvat getapt

Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horeca

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn van het bier tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. 

14 september 2018 om 13:31


Affligem Patersvat

Affligem Patersvat is een prachtig blond najaarsbier vol evenwichtige geuren en frisse smaken’, zegt biersommelier en brand manager Affligem Anouk Litjens. ‘Dit komt voort uit extra hop die in het brouwproces is toegevoegd.

Affligem Patersvat logo en glas​​​​​​​Die extra hop geeft Patersvat fruitige en kruidige hoparoma’s en een fris karakter. De licht zoete smaak uit de mout komt samen met een heerlijke frisse en droge afdronk. Het is een erg mooie balans tussen mout en hop.’

Het ontstaan van Patersvat

Affligem stond al vroeg bekend om de hoge kwaliteit hop, die verbouwd werd in de tuin van de abdij. De monniken brouwden ieder najaar een Blond bier van vers geplukte hopbloemen uit de tuin. Zo is Patersvat ontstaan.

Waar verkrijgbaar

Affligem Patersvat is in heel Nederland verkrijgbaar vanaf 14 september tot en met het einde van het jaar in ongeveer 1000 horecazaken. Patersvat is een exclusieve editie. In haar reguliere assortiment in Nederland heeft Affligem een Blond, Dubbel en een Tripel.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Super Bowl 2011- Hack Job
Dit is een commercial van Bud Light tijdens de Super Bowl van 2011.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties