Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ajax en Feyenoord halve liter blikken van Amstel rollen gezamenlijk van de band

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Ajax en feyenoord bierblikken rollen samen van de band

Ajax & Feyenoord bierblikken rollen samen van de band

05 augustus 2010 om 10:43

Ajax en Feyenoord beginnen dit voetbalseizoen zij aan zij. De speciale clubblikken van de Amsterdamse en Rotterdamse clubs rolden vandaag gebroederlijk van de band in de Amstel brouwerij in Den Bosch.

Ajax en Feyenoord beginnen dit voetbalseizoen zij aan zij.
Amstel krat 18 flesjes 50cl

Supporters van Ajax en Feyenoord kunnen vanaf 9 augustus het nieuwe voetbalseizoen geheel in stijl inluiden met ‘bier uit eigen blik’. Amstel brengt de blikken Amstel-pils op de markt met een speciaal ontwerp van deze clubs. De clubblikken, met een inhoud van 50 cl, zijn verkrijgbaar bij supermarkten in de regio’s waar de clubs actief zijn.

Deze week worden de blikken rechtstreeks naar supermarkten gereden. De blikken zijn niet alleen in Amsterdam en Rotterdam maar ook in andere delen van Nederland verkrijgbaar omdat beide clubs supporters hebben door heel het land. Dus ook dit jaar kunnen fans van Feyenoord en Ajax proosten op een goed voetbalseizoen met bier in de stijl van hun favoriete club.

“Ondanks de sportieve rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord, staat voetbal ook voor verbondenheid en samenwerken. Dat willen we met deze actie graag benadrukken. We hopen op een fantastisch seizoen voor beide clubs”, aldus Maud Meijboom, marketingmanager Amstel. “Amstel is al jaren nauw verbonden met voetbal. Zowel als sponsor van de Nederlandse topclubs, hoofdsponsor van de KNVB Beker en als partner van het amateurvoetbal met TEAMLINK. Na het enorme succes van de clubblikken vorig jaar, willen we dit jaar weer samen met de voetbalsupporters proosten op een heerlijk seizoen.”

De clubblikken liggen vanaf 9 augustus in de schappen voor de consumentenadviesprijs 0,69 euro bij diverse supermarkten, met name in de omgeving van Amsterdam en Rotterdam.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties