Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria 0.0% nu ook verkrijgbaar in het halve krat

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria 0.0% nu ook verkrijgbaar in het halve krat

07 juni 2021 om 15:44

Bavaria brengt vanaf nu hun alcoholvrije bier ook uit in het bekende halve krat. De liefhebbers van de nieuwe Bavaria 0.0% hoeven niet meer met sixpacks te slepen, maar kunnen het bier nu ook in het krat met 12 flesjes kopen.

Bavaria 0.0% halve krat met 12 flesjes van 30cl
Bavaria logo
Bavaria 0.0% sinds 2020 flesje en glas

Succes nieuwe Bavaria 0.0%

Vanwege het succes van de nieuwe Bavaria 0.0% introduceert Bavaria, één van de biermerken van Swinkels Family Brewers, nu ook Bavaria 0.0% in krat. De Brabantse familiebrouwer, van oudsher dé 0.0%-brouwer, introduceerde eind vorig jaar het nieuwe alcoholvrije bier.

Bavaria 0.0% flesje en glas Vijf jaar onderzoek en de ontwikkeling van een volledig nieuwe brouwinstallatie gingen vooraf aan deze introductie, waarmee de brouwer een nieuwe standaard op het gebied van alcoholvrij bier wil zetten. Dankzij deze nieuwe brouwinstallatie kan de alcohol onder zeer lage temperatuur uit het bier worden gehaald, waardoor de pilssmaak optimaal behouden blijft. Vanaf vandaag is het alcoholvrije bier ook te verkrijgen in het bekende halve kratje.

Lees ook

Huub In der Rieden, directeur Retail Nederland bij Swinkels Family Brewers: “Onze nieuwe Bavaria 0.0% is enorm goed ontvangen door zowel retailer als consument en we hebben hiermee onze nummer twee-positie in het segment verder verankerd. We verwachten dat de groei in het 0.0%-segment verder doorzet, doordat consumenten meer bewuste keuzes maken en omdat alcoholvrij bier écht lekker is. We zien al dat de shopper gemiddeld meer dan 1 sixpack meeneemt tijdens een shopping trip. Daarom is een 12-krat een perfecte toevoeging aan ons assortiment.“

Beschikbaarheid Bavaria 0.0 in krat

Het 0.0% krat stroomt vanaf 7 juni in bij alle Jan Linders supermarkten. De familiebrouwer rolt dit vervolgens verder uit en de krat zal naar verwachting begin 2022 beschikbaar zijn in alle supermarkten.