Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer Geeks Beat ALS op Facebook en Untappd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer Geeks op Facebook en Untappd samen tegen ALS

25 januari 2021 om 11:51

Bierbrouwerijen en Beer Geeks halen voor het derde jaar zoveel mogelijk geld op voor Stichting ALS. De bieren worden op Untappd onder de aandacht gebracht.

Beer Geeks Beat ALS op Facebook en Untappd
Kompaan en beer geeks beat als
Beer Geeks brouwen bij Walhalla

Brouwen voor Stichting ALS

De Nederlandse brouwers en de Beer Geeks – verenigd in een ruim 14.000 leden tellende Facebook groep – organiseren voor het derde jaar de actie ‘Beer Geeks Beat ALS’. Doel van de actie is zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.

Dit jaar ondersteunt Untappd – een online platform voor bierliefhebbers – de actie ‘Beer Geeks Beat ALS’. Er worden op dit moment zes verschillende bieren gebrouwen op zes locaties. Als de bieren – naar verwachting begin maart – in de winkels liggen, zal Untappd deze ALS-bieren en de actie op verschillende manieren onder de aandacht brengen bij iedereen die een bier incheckt.

Inmiddels hebben de Beer Geeks in samenwerking met verschillende brouwerijen de ketels bij Kompaan opgestookt en is er gebrouwen bij Walhalla

Lees ook

Untappd

Untappd logo Untappd heeft circa 275.000 gebruikers in Nederland die gemiddeld maandelijks 4 bieren inchecken. Door de promotieactie op Untappd, weten deze bierliefhebbers dat onze actie van start is gegaan en dat bieren verkrijgbaar zijn. Waar; dat kan men zien in de app of in het overzicht van verkooppunten op beergeeksbeatals.nl. Op deze manier hopen Beer Geeks en Untappd zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken en zoveel mogelijk bier te verkopen, zodat een zo hoog mogelijk bedrag naar de Stichting ALS gaat.

Verified venue

Untappd doneert daarnaast - voor elke bedrijf (horeca, slijterij, brouwerij) dat zich naar aanleiding van de actie aanmeldt als verified venue - 100 Euro aan de Beer Geeks Beat ALS-actie. Door verified venue te worden kunnen slijterijen of horecagelegenheden bijvoorbeeld hun biermenu online zetten. Zo weten Untappd gebruikers die op zoek zijn naar het Beer Geeks Beat ALS-bier waar ze moeten zijn.

Beer Geeks Beat ALS

De Beer Geeks-groep bestaat inmiddels ruim 7 en jaar en is in die tijd gegroeid tot een actieve groep met ruim 14.000 leden. De Beer Geeks Beat ALS-actie is al behoorlijk op stoom. Het bier wordt op dit moment nog gebrouwen, maar met allerlei acties van individuele leden, de bijdragen van de brouwers en slijters is nu al ruim 39.000 euro opgehaald. En dan moet het bier nog verkocht worden!