Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beste donkere bier ter wereld komt uit Prinsenbeek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beste donkere bier ter wereld komt uit Prinsenbeek

24 augustus 2023 om 16:22

Boschdal Quadrupel mag zich een jaar lang het 'Beste donkere bier ter wereld' noemen. Het bier uit Prinsenbeek wist tijdens de World Beer Awards de 'Dark Beer' categorie te winnen.

Boschdal Quadrupel style winner 2023
Boschdal Quadrupel logo
Boschdal Quadrupel bier

Boschdal Quadrupel succesvol

Boschdal Quadrupel werd in 2022 verkozen tot Country Winner NL tijdens de World Beer Awards, waarmee het zich de 'beste quadrupel van Nederland' mocht noemen. Dat was al een prachtige bekroning voor het bier dat toen nog geen jaar op de markt was. 

Lees ook

Dit jaar wist het bier tijdens de World Beer Awards in eerste instantie de hele categorie 'Dark Belgian Style Strong' te winnen, waarmee het zich het beste bier ter wereld in die categorie mocht noemen... Maar het werd nog mooier; Boschdal Quadrupel won zelfs de hele categorie 'Dark Beer'. Daarmee is dit bier uit Prinsenbeek het beste donkere bier ter wereld in 2023!

Boschdal Quadrupel is het

Boschdal Quadrupel

Brouwerij Boschdal noemt hun Quadrupel het paradepaardje van de brouwerij. 'Het bier bevat smaken van gedroogd fruit, koffie, karamel en geeft je aangevuld door zijn opwarmende gevoel een heerlijke ervaring. Een zogenaamd geniet-bier waar je er maar een paar van kan drinken. Laat je niet verrassen door zijn zachte en verleidelijke karakter, het is een ware krachtpatser.'

Cookie instellingen