Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival 24uurs van Maastricht 2020 geannuleerd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival 24uurs van Maastricht 2020 geannuleerd

06 april 2020 om 16:02

Gezien alle recente ontwikkelingen mbt de coronacrisis ziet de organisatie zich genoodzaakt het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2020 te annuleren!

De 24uurs van Maastricht

De 24uurs van Maastricht 

De 24uurs van Maastricht is een bierfestival waar 70 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht kunnen presenteren. Het bierfestival stond gepland voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juni maar gezien alle recente ontwikkelingen met betrekking tot de coronacrisis ziet de organisatie zich genoodzaakt om de 24uurs van Maastricht te annuleren. 

Met pijn in het hart

festival Met pijn in het hart is de organisatie tot deze beslissing gekomen maar de veiligheid en gezondheid van een ieder staat voor hen altijd op de eerste plaats. Het coronavirus houdt het land en de hele wereld in de greep en steeds meer mensen raken er besmet mee. 'Wij zijn ook echte bierliefhebbers maar we kunnen de veiligheid van de bezoekers, standhouders, vrijwilligers en medewerkers tijdens ons bierfestival gewoonweg niet garanderen. We houden van bier maar nog meer van jullie en we zien jullie heel graag terug!'' aldus Jorge Boosten voorzitter van de biervereniging. 

Lees ook

Andere factoren 

Er zijn ook andere factoren waar de organisatie geen invloed op kan uitoefenen. Denk hierbij ook aan het verbod op alle evenementen tot 1 juni waarbij het zeer onzeker is hoe het er na deze datum uit gaat zien. Hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkeld weet niemand en dit brengt voor de organisatie te veel onzekerheden met zich mee. De organisatie hoopt dat men snel een goede behandelmethode vindt.

Alles bij elkaar opgeteld is de organisatie tot de conclusie gekomen het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2020 te annuleren! Er zijn veel mogelijkheid bekeken om het bierfestival te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. Maar na overleg met de gemeente Maastricht en diverse zakelijke contacten is het onmogelijk geworden om het bierfestival te verplaatsen. 

24uurs van Maastricht 2021

Wel is de organisatie zich al aan het beraden over de 24uurs van Maastricht 2021! De nieuwe datum is gepland voor vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021 rondom onze prachtige festivallocatie bij D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht. De organisatie hoopt dat de reeds gemaakte afspraken die initieel voor dit jaar bedoeld waren, kunnen worden doorgeschoven naar volgend jaar.

Cookie instellingen