Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery opent nieuw proeflokaal in Nationaal Park

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery opent proeflokaal in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

03 november 2023 om 10:03

Bird Brewery opent op 2 december in Kwintelooijen het eerste proeflokaal van de brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

House of Bird Kwintelooijen
Bird Brewery Ralph en Rik
Bird Brewery opent proeflokaal in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

House of Bird Kwintelooijen

House of Bird Kwintelooijen slaat zaterdag 2 december zijn deuren open, genesteld in het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Veenendaal. Deze nieuwe uitvalsbasis is meer dan zomaar een aanvulling; het is het eerste proeflokaal van een brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een unieke plek binnen de regio.

Tweede Bird Brewery locatie

House of Bird Kwintelooijen buiten Voortbouwend op het succes van hun vestiging in het Diemerbos, behoudt House of Bird zijn onderscheidende karakter, waarbij bier, kwalitatief eten en de natuur centraal staan. Bezoekers kunnen hier genieten van de eigen bieren van Bird Brewery en zich laten verrassen door de toegankelijke, kwalitatieve maaltijden, samengesteld door een ervaren keukenteam.

Lees ook

Kwaliteit en duurzaamheid

Oprichters Rik van den Berg, Teun IJff en Ralph van Bemmel staan pal achter hun visie van kwaliteit en duurzaamheid. Teun licht toe: "Onze keuze voor duurzame ingrediënten en samenwerkingen met vooruitstrevende producenten resulteert in een onderscheidende menukaart die voor elk wat wils biedt." Rik benadrukt: “Belangrijk daarbij is dat House of Bird wél toegankelijk blijft voor een heel breed publiek en gastvrijheid voorop staat.

House of bird Kwintelooijen logo House of Bird Kwintelooijen is bovendien meer dan alleen een horecagelegenheid; het streeft ernaar een waardevolle toevoeging te zijn voor het gebied. Ralph vertelt: "Onze focus ligt op natuureducatie, evenementen en kwalitatieve horeca. Ons doel is om bezoekers optimaal te laten genieten van de omliggende natuur en daarmee een positieve impact op de regio te hebben.”

Voor bierliefhebbers en natuurliefhebbers

Met de lancering van House of Bird Kwintelooijen op 2 december wordt de Utrechtse Heuvelrug verrijkt met een plek waar bierliefhebbers, fijnproevers en natuurliefhebbers samenkomen. Gedurende de wintermaanden is House of Bird Kwintelooijen geopend van woensdag tot zondag. Voor meer informatie en openingstijden, bezoek https://www.houseofbird.nl/kwintelooijen/ of lees eerder nieuws van Bird Brewery.

Cookie instellingen