Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bourbon County Brand Stout exclusief te koop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bourbon County Brand Stout exclusief te koop

16 november 2017 om 11:51

Op Black Friday (24 november) is het Goose Island bier Bourbon County Brand Stout verkrijgbaar in Nederland. Deze imperial stout is een fantastisch bier dat gelimiteerd verkrijgbaar is en je niet mag missen!

County Bourbon Brand Stout
Goose Island Bourbon County Brand Stout
Goose Island Bourbon County Brand Stout

Black Friday

Goose Island Beer Company brengt één van ‘s werelds meest gezochte bier naar Nederland op ‘Black Friday’. Traditioneel gelanceerd in de Verenigde Staten op Black Friday, de dag na Thanksgiving, is de zeldzame 14% Bourbon County Brand Stout vanaf 24 november verkrijgbaar bij De Bierkoning, Beer Temple en Hopt.nl.

Bourbon County Brand Stout

Bourbon county stout van Goose Island Oorspronkelijk gecreëerd naar aanleiding van de 1000ste ‘batch’ in Goose Island’s originele Clybourn Brewpub in Chicago, is Bourbon County Brand Stout gebrouwen en daarna 8 tot 12 maanden gerijpt in Bourbon vaten. Één slok heeft meer smaak dan een gemiddeld kratje bier. De verwachting is dat de veel gezochte imperial stout voorraad snel uitverkoopt.

De brouwers van Goose Island claimen dat de Bourbon vaten het donkere bier een smaak van verbrand eikenhout en vanille meegeven, met hints van chocolade, caramel en rook.

Lees ook

Goose Island Principal Brewmaster Jared Jankoski zegt: “We zijn ontzettend blij dat we Bourbon County Brand Stout naar Nederland kunnen brengen. Vorig jaar was de ontvangst ongekend. De lichting in 2017 is heerlijk ‘smooth’, met hints van vanille en chocolade die bij elke slok meer naar voren komen. We hopen dat de editie van dit jaar net zoveel plezier voor de drinker brengt als wij van het brouwen – en het proeven – kregen.”

De 2017 Bourbon County Brand Stout is verkrijgbaar op Black Friday, 24 november 2017, bij De Bierkoning en Beer Temple in Amsterdam en online bij Hopt.nl voor €20 per fles. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.

Fles van Goose Island Bourbon County Brand Stout op een barrel

Cookie instellingen