Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brewdog lanceert SubWoofer IPA hondenbier

05 december 2018 om 14:17

Brewdog heeft zondag 2 december 2018 het eerste ambachtelijke hondenbier gelanceerd. Een overheerlijk alcoholvrij speciaalbier voor je hond genaamd Subwoofer IPA.

Brewdog lanceert eerste hondenbier Subwoofer IPA
Brewdog bieren op blik
BrewDog

Subwoofer IPA

Er was al een hondenbier op de markt, maar BrewDog heeft het eerste echte ambachtelijke speciaalbier voor honden gelanceerd! Het bier heet Subwoofer IPA en is gebrouwen door BrewDog uit het Verenigd Koninkrijk. De brouwerij uit Schotland beweert de eerste te zijn die hondenbier brouwt met hetzelfde wort als de andere speciaalbieren van de brouwerij.

Hond geniet van SubWoofer IPA

De Subwoofer IPA is uiteraard gebrouwen zonder alcohol en bevat geen hop. Een hondvriendelijk bier zonder koolzuur met vitamine B en probiotica. Het bier heeft smaken van mout, hop en citrus. Daarbij zit er nog een aantrekkelijk vlezig element in voor de honden.

Lees ook

BrewDog hondenbier

Oorspronkelijk is het concept bedacht en ontwikkeld door het keukenteam van de BrewDog Bar in Liverpool. Zij lanceerden een prototype van het bier voor de honden. Dit werd zó goed ontvangen door alle hondenliefhebbers dat ze dit plan verder hebben uitgedacht en uiteindelijk hebben uitgebracht.

Waar te koop

Alle mensen die een hond bezitten kunnen een fles Subwoofer IPA kopen voor £2,50 bij een van de 39 locaties in het Verenigd Koninkrijk waar ook BrewDog bier wordt verkocht. 

Ook voor honden geldt dat het belangrijk is om goed voer te eten naast een biertje. Dus hondenbrokken, natvoer of vers vlees. Niet te duur natuurlijk, want het hondenvoer wat in de aanbieding is scheelt natuurlijk veel geld. Op de website van Flap is het mogelijk de prijs van hondenvoer te vergelijken.

Puppy Panel

Brewdog heeft er maanden over gedaan om tot dit recept te komen. Er werden ook verschillende proefrondes gehouden met steeds 25 honden. Het bier is beproefd"¦ getest"¦ en goedgekeurd door hun panel van pups!

Cookie instellingen