Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Brewdog lanceert subwoofer ipa hondenbier

Brewdog lanceert SubWoofer IPA hondenbier

05 december 2018 om 14:17

Brewdog heeft zondag 2 december 2018 het eerste ambachtelijke hondenbier gelanceerd. Een overheerlijk alcoholvrij speciaalbier voor je hond genaamd Subwoofer IPA.

Subwoofer IPA

Er was al een hondenbier op de markt, maar BrewDog heeft het eerste echte ambachtelijke speciaalbier voor honden gelanceerd! Het bier heet Subwoofer IPA en is gebrouwen door BrewDog uit het Verenigd Koninkrijk. De brouwerij uit Schotland beweert de eerste te zijn die hondenbier brouwt met hetzelfde wort als de andere speciaalbieren van de brouwerij.

Hond geniet van SubWoofer IPA

De Subwoofer IPA is uiteraard gebrouwen zonder alcohol en bevat geen hop. Een hondvriendelijk bier zonder koolzuur met vitamine B en probiotica. Het bier heeft smaken van mout, hop en citrus. Daarbij zit er nog een aantrekkelijk vlezig element in voor de honden.

BrewDog hondenbier

Oorspronkelijk is het concept bedacht en ontwikkeld door het keukenteam van de BrewDog Bar in Liverpool. Zij lanceerden een prototype van het bier voor de honden. Dit werd zó goed ontvangen door alle hondenliefhebbers dat ze dit plan verder hebben uitgedacht en uiteindelijk hebben uitgebracht.

Waar te koop

Alle mensen die een hond bezitten kunnen een fles Subwoofer IPA kopen voor £2,50 bij een van de 39 locaties in het Verenigd Koninkrijk waar ook BrewDog bier wordt verkocht. Daarnaast kun je Subwoofer IPA online bestellen via de website van BrewDog.

Puppy Panel

Brewdog heeft er maanden over gedaan om tot dit recept te komen. Er werden ook verschillende proefrondes gehouden met steeds 25 honden. Het bier is beproefd"¦ getest"¦ en goedgekeurd door hun panel van pups!

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

B (gast) op 05-12-2018 om 19:18:11

Hij mag niet blaffen en ik wel drinken! Komt goed uit, even een Ipa met alcohol uit de koelkast halen. :)

Zie meer reacties

Zie minder reacties