Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Asperius doet beroep op de crowd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Asperius doet beroep op de crowd

19 juli 2019 om 16:03

Asperius is een Amsterdamse brouwerij mét proeflokaal en zij vinden het na twee jaar tijd om de brouwerij uit te breiden. Ze hebben een crowdfundingscampagne opgezet en je kunt nu investeren. 

Asperius Bier
Asperius op tap
Asperius Logo

Brouwerij Asperius

Asparuh en Nico zijn brouwers in hart en nieren en eigenaren van Brouwerij Asperius in Amsterdam. Zij begonnen twee jaar geleden commercieel bier te brouwen aan de Bilderdijkstraat 188 in Amsterdam, in de ruimte achter in hetzelfde pand van Restaurant Zest waarvan Nico eigenaar is.

De brouwcapaciteit van de brouwerij op dit moment is 10 HL per maand. Het bier wordt vooral in het proeflokaal verkocht. De laatste maanden hebben we een beperkt aantal bieren gebotteld en buiten het proeflokaal verkocht aan horeca en slijterijen. De vraag wordt momenteel zo groot dat we op meer dan de helft van de export aanvragen zelfs een nee moeten verkopen.

Lees ook

Uitbreiding

De mannen vinden het na twee jaar tijd om de brouwerij uit te breiden. Zij willen de brouwcapaciteit verdubbelen van 10 HL naar 20-25 HL per maand door twee fermentatietanks van 650 liter en een afvulmachine aan te schaffen. Zo kunnen we 10 HL per maand aan extra bier in flesjes en keggen afvullen en verkopen aan horeca en slijterijen. Bekijk de crowdfunding van Asperius op CrowdAboutNow.

Brouwerij Asperius sfeerbeelden

Cookie instellingen