Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen: ABT Café Brouwerij van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij van de maand: Gebrouwen door Vrouwen

16 augustus 2023 om 12:30

Gebrouwen door Vrouwen uit Amsterdam is in augustus 2023 de 'brouwerij van de maand' in de ABT cafés. Ontdek de verschillende speciaalbieren van de dames in een aangesloten café.

ABT Cafe brouwerij van de maand: Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door vrouwen
Gebrouwen door vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen brouwerij

ABT brouwerij van de maand augustus 2023: Gebrouwen door Vrouwen Gebrouwen door Vrouwen is een huurbrouwerij uit Amsterdam die in 2013 is opgericht door de zussen Do en Tessel de Heij. Ze begonnen thuis in een pan van 35 liter en met vallen en opstaan hebben zij het brouwproces eigen gemaakt.

Thuis en in hun loods experimenteren ze samen met hun dream team verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

“Wij hebben één doel, lekker bier maken en lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!”

Brouwerij van de maand

In augustus 2023 vind je bij alle ABT leden bieren van de Gebrouwen door Vrouwen brouwerij. De dames hebben verschillende bierstijlen in hun assortiment die al een tijdje goed gewaardeerd worden, zoals de Tricky Tripel of de Bloesem Blond.

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk café ga jij deze maand de bieren van Gebrouwen door Vrouwen proeven?

Cookie instellingen