Budweiser Discovery Reserve

Budweiser brouwt bier om vijftigste verjaardag van de maanlanding te vieren

Budweiser heeft het bier Discovery Reserve gelanceerd. Dit bier is gebrouwen om de vijftigste verjaardag van de maanlanding te vieren. Neil Armstrong zette als eerste mens voet op de maan op 21 juli 1969. 

23 april 2019 om 13:58


Limited Edition speciaalbier

Het Discovery Reserve bier is een limited edition bier dat is geïnspireerd op een Budweiser recept uit de tijd van de eerste maanlanding in 1969. Het is een 'american red lager' met een licht hoppig aroma, een hint van toffee en een frisse afdronk. Het bier is 

Budweiser Reserve Collection

Het nieuwe bier maakt deel uit van de Reserve Collection van Budweiser, een verzameling van 'belangrijke momenten in de geschiedenis'. Eerdere producten in de collectie waren de Freedom Reserve, gemaakt om Amerikaanse veteranen te ondersteunen en de 1933 Repeal Reserve dat een recept herintroduceerde dat nooit in productie werd genomen, doordat de drooglegging in de VS werd ingevoerd. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Kornuit Pils

Oogstfeest - Grolsch Kornuit
De jongste generatie brouwers van Grolsch wil het verhaal vertellen achter de frisheid van Kornuit pils door sfeervolle beelden van een oogstfeest te tonen.

Meer reclames van Kornuit Pils