Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Chapter 07/12 van Jopen: Spickety Split Lickety

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Chapter 07/12 van Jopen: Spickety Split Lickety

19 juli 2021 om 13:47

Jopen heeft het zevende chapter van 2021 uitgebracht. Spickety Split Lickety is een NEIPA die is ontstaan uit de nieuwsgierigheid naar de smaken van zomers citrusijs.

Jopen Chapter 7 NEIPA
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

Zevende Jopen Chapter

Met alweer de zevende Chapter van 2021, zit de Haarlemse craft bier brouwerij Jopen alweer over de helft van zijn belofte: maandelijks een uniek, verrassend en modern craft bier uitbrengen dat de vertrouwde Jopen kwaliteit kent.

Spickety Split Lickety bier

Tekst: New England IPA bier van jopen: Chapter 07/12 Het zevende bier in de serie speciaalbieren die Jopen in 2021 lanceert heet 'Spickety Split Lickety'. Deze NEIPA is ontstaan uit de nieuwsgierigheid naar de smaken van een zomers citrusijs: is het mogelijk om een biervariant te brouwen van een sinaasappelroomijs?

Lees ook

Het nieuwe Jopenbier heeft een super fruitig en zacht karakter. Tijdens het brouwproces is er gebruik gemaakt van sinaasappelolie – gewonnen uit gedroogde sinaasappelschillen van verschillende supermarkten die anders weggegooid zouden worden. Vanille, kokos en deze sinaasappelolie in combinatie met room zorgen voor een bier in de smaak je favoriete icecream, maar dan in a can. Deze oranjekleurige NEIPA is gebrouwen met citrus en sinaasappel hopsoorten. Zeiden we icecream in a can? Alles wat je deze zomer wil in a can!

We are (J)Open

Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craft bieren, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in 12 (J)OPEN CHAPTERS: een constante zoektocht naar nieuwe en moderne bieren met de verrassende en uitgesproken smaken die je gewend bent van Jopen. Zo zorgt deze craft bier pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.

Cookie instellingen