Adrie van de Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Crowdfunding Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Adrie en Toos runnen sinds 2015 een kleinschalige brouwerij en proeflokaal: De Zaltbommelse Stadsbrouwerij. Nu willen zij graag uitbreiden en professionaliseren via crowdfunding.

10 november 2017 om 14:48


De Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Het achterliggende idee was en is nog steeds om een stadsbrouwerij te zijn met een duidelijke regiofunctie. Een ontmoetingsplek waar je met vrienden, familie en collega’s in een warme huiselijke sfeer, onder het genot van een zelf gekozen lekker speciaalbiertje, gezellig bij kunt kletsen. En uiteraard wil de Zaltbommelse Stadsbrouwerij ook het eigen karaktervolle bier kunnen brouwen en dat laten proeven aan hun gasten.

Kroniek bieren en hapjes

Professionalisering brouwerij

De afgelopen twee jaar hebben Adrie en Toos veel ervaring en ideeën opgedaan. Het is volgens hen nu tijd voor een volgende fase, namelijk de brouwerij verder professionaliseren en uitbreiden qua capaciteit. Ook willen ze verbeteringen en extra mogelijkheden aanbrengen in de keuken van het proeflokaal, zodat gasten nog beter en efficiënter bediend kunnen worden.

Uitbreiden brouwcapaciteit Bommelse Kroniek

De Kroniek Blond van de Zaltbommelse StadsbrouwerijMet het professionaliseren van de bestaande brouwerij zal de huidige brouwcapaciteit van 100 liter opgeschaald worden naar zo'n 1.000 liter per batch. Dit om aan de groeiende vraag van het proeflokaal te kunnen voldoen.

De vraag is er al naar de Bommelse Kroniek uit de eigen Zaltbommelse Stadsbrouwerij, dus de uitbreiding is een logisch antwoord op de reeds bestaande wens van verschillende collega horecagelegenheden uit de regio. Ook de uitgebrachte karakteristieke likeuren onder de naam Kroniek, willen zij verder in de markt gaan zetten.

Zou je graag een steentje bijdragen aan de professionalisering van de Zaltbommelse Stadsbrouwerij? Op dit moment loopt er een Crowdfundingsactie bij Crowd About Now

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Jupiler Pils

Parkeren
Een Jupiler commercial waarin een aantal dames het nogal lastig vinden om in te parkeren.

Meer reclames van Jupiler Pils

Laatste reacties