Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DAVO lanceert Thuisproeverij met bijzondere ervaring

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DAVO lanceert Thuisproeverij met bijzondere ervaring

15 december 2022 om 12:11

DAVO Bieren uit Deventer lanceert een bijzonder nieuw product: de Thuisproeverij. Dit bierpakket laat je de bieren van DAVO beleven als nooit tevoren.

DAVO Thuisproeverij
Davo Hang Out bier
DAVO bierpakket met 8 bieren

Beleef DAVO Bieren

DAVO bierpakket Deventer brouwerij DAVO lanceert een gloednieuw product: de Thuisproeverij. In een box ontvang je diverse DAVO bieren. Scan de QR-codes en beleef de bieren zoals nooit tevoren. Onder videobegeleiding neemt meesterbrouwer Arnoud Pijpker je mee langs de verschillende bieren. Proef waar DAVO voor staat en wat DAVO brouwt op geheel eigen wijze, lekker op de bank of aan je eigen stamtafel.

Video's van de brouwer

Elke thuisproeverijbox bevat vier bieren per persoon. In iedere box vind je een kaart met links naar exclusief videomateriaal. Stap voor stap doorloop je de proeverij en start je bij elk nieuw bier een video op met meesterbrouwer Arnoud. Hij neemt je aan de hand mee en legt haarfijn uit hoe het bier is gebrouwen, welke historie het heeft of wat er achter de naam van een bier zit. Elk bier is bijzonder op zijn eigen manier en heeft zijn eigen specifieke smaak. Brouwer Arnoud vertelt je daar alles over.

Unieke thuisbeleving

DAVO bierproeverij met uitleg De brouwerij zorgt daarmee tijdens de feestdagen voor een unieke thuisbeleving. De DAVO Thuisproeverijboxen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met diverse bieren. De momenteel lopende boxen zijn de Beukersbox en de Seizoensbox Winter. De Beukersbox bevat DAVO bieren van 7,5% tot 10% en de Seizoensbox is uiteraard afgestemd op de koude dagen van nu.

Bestel lekker voor zoveel personen als je wilt, dat kun je zelf kiezen in de nieuwe webshop van DAVO. Voor een toffe avond bierproeven. Leuk voor jezelf en leuk om te geven.

DAVO Thuisproeverijbox

Deze bijzondere bierbeleving bestaat uit: 

- 4 bier per persoon
- 5 video’s van de meesterbrouwer
- Proeverijkaart met QR-codes
- DAVO vilten
- DAVO brouwerijboekje
- DAVO stickers

Bestel de DAVO Thuisproeverij direct of bezoek de website van DAVO Bieren voor meer informatie.

Cookie instellingen